Yeni elektrikli SUV, Acenta Premium, N-Connecta, Tekna ve en üst seviye Tekna + trim almak üzere dört öbür modelden oluşuyor. Yeni Qashqai’nin en pahalı versiyonu 154 HP 1.3 litrelik DiG-T hafif hibrit motora sahip. Tekna + AWD Xtronic modeli ise 38.000 Euro‘luk fiyat etiketi ile alıcıya ulaşacak.

2021 Nissan Qashqai

Yeni Nissan Qashqai’nin çok reklamı yapılan 187 HP ePower kendinden şarjlı hibrit versiyonunun fiyatlarının ise demin açıklanmadığını belirtelim.

Nissan’ın çok satan SUV’si CMF-C platformunu kullanıyor ve 20 mm daha uzun dingil mesafesi de dahil olmak üzere her boyutta selefinden birazcık daha büyük duruyor. sonuç olarak, yeni Qashqai daha geniş ve pratik bir kabin sunuyor. Buna göre arkadaki kapılar artık 90 derece açılıyor ve bagaj alanı 50 litre daha büyük.

Nissan’a göre iç mekan da yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış ve yapılandırılabilir düzenlere sahip en ince ayrıntısına kadar dijital 12.3 inçlik bir gösterge paneli, yeni bir 10.8 inçlik ekran ve 9 inç yüksek çözünürlüklü bir data-davet sistemi yer alıyor. Ayrıca sistem Android Auto ve kablosuz Apple CarPlay göre da destekleniyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/2021-nissan-qashgai-satisa-sunuldu
Yorumlar