2021 Passat modeli.

Özelliklere geçmeden öce Volkswagen’in 2021 Passat modeli için yaptığı paket değişikliğinden bahsedelim. En üst seviyede olan SEL paketi kaldırıldı. Böylece R-Line en donanımlı paket oldu. Her paketin ayrı ayrı özellikleri bulunuyor oysa en çok SE paketi öneriliyor. Bu paketin içerisinde, Apple CarPlay ve Android Auto özellikli dokunmatik ekranlı veri-ziyafet sistemi bulunuyor. Ayrıca 17 inç jantlar, ısıtmalı ön koltuklar, uyarlanabilir sürat sabitleyici, otomatik sıcaklık kontrolü gibi çoğu özellik, SE paketini ön plana çıkarıyor.

Passat gücünü, 174 hp turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli ve altı ileri otomatik şanzımandan alıyor. Yapılan testlerde motor, ödev aralığı her tarafında pürüzsüz ve arıtılmış bir şekilde sürüşünü gerçekleştiriyor.

2021 Passat iç kısım.

Daha geniş valiz

Passat’ın içinde yer alan düz çizgiler Volkswagen’in mütevazı tasarım temasını takip ettiğini gösteriyor. Kendi segmentinin en ferah ve konforluları arasında yer alıyor. Açık bir kabin ve ince kapı direkleri ile dışında dürüst görüşü mükemmel bir şekilde sağlıyor. Yeni modelde daha önceki serilere göre bagaj kısmının azıcık daha genişlediğini fakat iç kısmın daraldığını belirtelim.

Standart bilgi-gösteri sistemi, üç aylık SiriusXM uydu radyosu aboneliği ile beraber geliyor. Bunun yanı sıra Apple CarPlay, Android Auto özelliği ve birkaç USB temas noktası ile 6,3 inç dokunmatik ekranı bünyesinde barındırıyor. En üst modelinde navigasyon ve daha büyük 8.0 inç bir ekran yer alıyor. Keza bu model içerisinde birinci sınıf bir ses sistemi ve VW’nin Car-Net hizmetlerine altı aylık bir abonelik ekliyor. Bu abonelik, kullanıcıların arabulucu bulmalarına ve yol yardımını aramalarına olanak sağlıyor. Hatta kapıları akıllı telefonlardan kilitlemeye ve açmaya olanak sağlıyor.

Passat, son iki yıldır ABD Milli Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) kadar çarpışma testine bağlı tutuluyor. Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü‘nden de (IIHS ) başlıca iyi sonuçlar aldı. Esas model birkaç standart şoför yardım teknolojisine sahipken, yalnızca en üst modeli en gelişmiş donanıma sahip. Esas emniyet özellikleri ise şunları içeriyor:

– Standart önden çarpışma uyarısı ve otomatik ivedi frenleme

– Standart kör nokta izleme ve çapraz trafik uyarısı

– Sürat sabitleyici

Passat fiyat listesi 2021: Hangi paket kaç TL?

En donanımlı Passat modeli, dolar kurundaki artışı da dikkate aldığımızda Türkiye koşullarında orta gelir grubunu zorlayacak bir fiyata sahip. Ekipman olarak en çelimsiz paket 399.300 TL‘den başlıyor. En yüksek paket ise 997.549 TL.

Öteki paketlerin fiyatları şöyle: 

Passat 2021 fiyat listesi. (Markanın web sitesinden alınmıştır)

2020 model Passat fiyat listesi:

2020 model Passat fiyat listesi

2020 model Passat fiyat listesi. (Markanın web sitesinden alınmıştır)

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/passat-fiyatlari-2021-listesi
Yorumlar