Gücünü M1 çipinden bölge yeni iPad Pro modelinin tanıtıldığını geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Tanıtılmasının gerisinde az önce kısa bir zaman geçmesine karşın bir sonraki iPad Pro modelleri ile ilgili birincil bilgiler gelmeye başladı. Bloomberg kadar paylaşılan bir rapora tarafından bir sonraki iPad Pro modeli, kablosuz yük desteğine sahip olabilir.

Kablosuz sıkıntı teknolojisinin çalışabilmesi için cihazlarından arkadaki kısmının sırça olması gerekiyor. Yıllardır iPad modellerinin arka kısmını alüminyumdan üreten Apple, kablosuz yük kararı sebebiyle yeni iPad Pro modellerinin arkadaki kısmında ise cam kullanacak.

Apple'ın MagSafe'e benzeşen bir manyetik yük sistemi üzerinde çalıştığı da ortaya meydana çıkan bilgiler aralarında. Rapora kadar kablosuz şarj desteğinin gelmesi ile birlikte iPad Pro modelleri, ters kablosuz sorumluluk özelliği de kazanabilir. Bu nitelik ile birlikte iPad Pro, kablosuz sorumluluk teknolojisini destekleyen öteki cihazlarınız için bir kablosuz şarj noktası haline gelebilir.

Kısacası bu nitelik ile birlikte iPhone, Apple Watch veya AirPods gibi kablosuz sorumluluk destekleyen öyle çok ürünü iPad Pro ile kablosuz olarak sıkıntı edebilirsiniz. Kablosuz yük destekli iPad Pro modellerinin önümüzdeki sene karşımıza çıkması bekleniyor.

Rapora kadar Apple'ın bu sene içinde yeni bir iPad Ufak modeli tanıtabileceğini de paylaşalım. Tasarım anlamında önemli değişikler sahip olması beklenen yeni bir iPad Küçük üzerinde çalışan Apple, daha ince çerçevelere sahip olan yeni bir iPad Ufak modelini görücüye çıkarabilir. iPad Mini modelinin yanı sıra ise yenilenen 10,2 inçlik bir iPad modelinin bu sene tanıtılabileceği de gelen bilgiler arasında.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/06/04/2022-yilinda-tanitilmasi-beklenen-ipad-pro-kablosuz-sarj-destegine-sahip-olabilir