Her yıl düzenlenen Unilever IdeaTrophy, pazarlama sektörüne ilgi duyan lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin ilham ve tecrübe yolculuğuna eşlik etmeye devam ediyor. Gençlere pazarlama projesi geliştirme aşamalarını yakından görme fırsatı sunan yarışma, eğlenirken öğrenmek için özgün bir tecrübe alanı oluşturuyor. Her yıl farklı Unilever markasıyla gerçekleştirilen yarışmanın 21. yılında Dove markası cilt temizliği ürünleriyle gençlere pazarlama dünyasını yakından tanınma fırsatı sunuyor. Ayrıca tecrübe hem de birbirinden güzel ödüller kazandıran 21. Unilever IdeaTrophy için ideatrophy.com adresinden başvurulabiliyor: Son tarih 29 Ocak…

Unilever IdeaTrophy ile pazarlama dünyasının kapıları üniversiteliler için aralanıyor

Heyecanla beklenen bir geleneğe dönüşen Unilever IdeaTrophy yarışması, 21. yılında Dove markasının deri temizliği ürünleriyle pazarlama dünyasının kapısını gençler için aralıyor. Pazarlama sektörünü daha yakından tanınmasına katkı maddesi karşılayan yarışma ile öğrenciler şirketin iç yapısını görürken proje geliştirme süreçlerinde rol alarak iş dünyasına da hazırlanma fırsatı yakalıyor. Öğrencilerin kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefleyen Unilever IdeaTrophy, müsabaka süreci boyunca sektörün kıymetli isimleriyle dijital eğitimlere de yer veriyor.

Öğrencilere değerli kazanımlar karşılayan efsanevi yarışmada gençler, Dove'ın değer yarattığı deri farkındalığı konusunda bakım ve ilginin gücüyle stratejiler geliştirmeye çağrılıyor. Işlem boyunca üniversiteliler keza ilham veren eğitimler ile pazarlama dünyasını daha yakından tanınma keza de geliştirecekleri kampanya fikirleri ile heyecanlandırıcı ödüller kazanma şansı yakalıyor.  

Unilever IdeaTrophy ile üniversiteliler keza tecrübe hem heyecan verici ödüller kazanıyor

21. Unilever IdeaTrophy'de kazananları heyecanlandırıcı ödüller beklerken, öğrencilerin iş hayatına geçiş sürecinde etkin olacak ödüller de bulunuyor. Unilever'da mentorluk, meslek ve staj fırsatı sunan yarışmanın kazananları hem Londra'da gerçekleşecek Unilever Future Leaders League yarışmasında da Türkiye'yi temsil etme hakkına sahip oluyor.

21. Unilever IdeaTrophy bu sene üç şahsiyet takımlardan oluşuyor. “Gaye odaklı” manzara açısına dair görüşlerini paylaşarak başvuran üç şahsiyet takımlardan yargı kazananlar, benzeri finale kalıyor. Sanki finalden itibaren ise takımların Unilever Dove markasından alacakları bilgilendirme doğrultusunda marifetli pazarlama fikirleri geliştirmesi isteniyor. Sözde finale kalan takımlar marifetli pazarlama fikri geliştirirken Dove marka ekibinin desteğinden yararlanabiliyor, görüntü ve tecrübeleriyle ayrıca eğitici ayrıca eğitici brief ve debrief işlem deneyimliyor.

Unilever Future Leaders League'de Türkiye'yi temsilcilik etme hakkı, finalistler arasından Unilever Türkiye Yönetim Kurulu göre seçilen takıma veriliyor. Finalde ilk üçte yer almayı başaran takımlar da keza Unilever ile mentorluk, iş ve staj fırsatlarının yanı sıra heyecanlandırıcı ödüller kazanma şansı yakalıyor.  

Son tatbik 29 Ocak!

3 kişiden oluşan takımların yer alacağı yarışmanın başvuruları, Unilever IdeaTrophy resmi web sitesi www.ideatrophy.com üzerinden 29 Ocak Pazar gününe değin gerçekleştirilebilecek. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/01/24/21-unilever-ideatrophy-yarismasiyla