Freelancerlar ve işletmelerinin iş akışlarını düzenlemelerine olasılık karşılayan bir yazılım olarak karşımıza çıkan HoneyBook, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. HoneyBook kadar aktarılan bilgilere kadar teşebbüs, E serisi yatırım turunda 250 milyon dolar yatırım aldı.

Alınan 250 milyon dolarlık yatırım ile birlikte HoneyBook girişiminin değerlemesi 2,4 milyar dolara ulaştı. Andırmak icabında HoneyBook, 6 ay önce 155 milyon dolar yatırım almıştı. HoneyBook kadar paylaşılan bilgilere kadar alınan yeni yatırımla birlikte 6 ay içinde şirketin değerlemesi 2 katına çıkmış oldu.

250 milyon dolarlık E serisi yatırım turu Tiger Global Management'ın liderliğinde gerçekleşti. Tiger Global Management'ın haricinde Durable Capital Partners, Norwest Venture Partners, Citi Ventures ve OurCrowd'ın yatırım turuna katıldıklarını da belirtelim.

2013 yılında Dror Shimoni, Naama Alon, Oz Alon ve Shadiah Sigala kadar San Francisco'da kurulan HoneyBook, aldığı yeni yatırım ile birlikte bugüne değin aldığı toplam yatırımı da 498 milyon dolara ulaştırmış oldu. HoneyBook'un sunduğu özellikler aralarında alıcı iletişimi, tip listelerinin oluşturulması, nakit akışının izlenmesi ve ödemelerin yapılması yer alıyor. 

Paylaştığı bilgilere tarafından platformuna daha pozitif mali hizmet eklemek isteyen HoneyBook, aldığı yatırımı bu alanda oluşturacağı geliştirmeler için kullanacak.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/03/250-milyon-dolar-yatirim-alan-honeybook-un-degerlemesi-2-4-milyar-dolara-ulasti