Apple bugün gerçekleşen "Unleashed" etkinliğinde sunulan yeni HomePod mini'yi tanıttı. HomePod ufak sarı, turuncu ve mavi olmak üzere üç yeni renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

Boyu 8,4 cm olan HomePod ufak, müzik dinlemenin ötesinde Siri özellikleriyle de öne çıkıyor. Kullanıcılar için zeki bir tezgâhtar olarak konumlanan Homepod ufak, akıllı ev aksesuarlarını teftiş edebiliyor. bununla birlikte HomePod ufak konut sakinleri kadar bir interkom görevi görüyor.

Kullanıcılar bambaşka odalardayken bir HomePod mini'den diğerine interkom mesajları gönderebiliyor. Gönderilen sesli mesajların ilgili HomePod mini'de otomatik olarak çalındığını belirtelim. Bundan Başka interkom; iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods ve CarPlay ile birlikte de çalışıyor.

Hem kullanıcılar, müzik dinlerken ya da telefon aramaları esnasında iPhone'larını HomePod mini'ye yakınlaştırarak sesi kolayca aktarabiliyor. 

Apple S5 çipten şiddet bölge HomePod ufak, yeni renk seçenekleriyle Kasım ayından itibaren 99 dolar karşılığında kullanıcılarla buluşacak. ABD, Almanya, Avustralya, Avusturya, Birleşmiş Krallık, Çin, Fransa, Hindistan, Hong Kong, İrlanda, İspanya, İtalya, Japonya, Kanada, Meksika, Tayvan ve Yeni Zelanda'daki kullanıcılar Kasım ayından itibaren yeni HomePod küçük'yi satın alabilecek. Bu bağlamda ürünün hemen şimdi Türkiye'deki kullanıcılara açılmayacağını belirtelim. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/19/homepod