Bambaşka abonelik servislerinin müşteri tarafından online olarak yönetilmesini sağlayan bir platform olarak karşımıza meydana çıkan Abonesepeti, yatırım aldığını duyurdu. Edindiğimiz bilgilere tarafından Abonesepeti, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından Red-pep ve Keyos Tekstil'in Kurucu Ortağı Berkan Burla göre yatırım aldı.

Söz konusu yatırım, 2 milyon dolar değerlendirme üzerinden gerçekleşti. Abonesepeti'ne ne dek yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı. 2017 yılında kurulan Abonesepeti, bütün abonelik kampanyalarını tek ekranda görmeyi ve başvuruları gerçekleştirmeyi sağlıyor.

Abonelikleri başlatma, yönetme, sonlandırma ve daha fazlasını yapmaya tezgâhtar olan bir abonelik idare platformu olarak hizmet veren Abonesepeti'nin esas amacı ise tüketicilerin birincil hizmet başlangıcından abonelik iptal sürecine dek bütün aboneliklerini tek bir yerden planlayıp, izleyip, organize ederek zamandan ve paradan tasarruf etmelerini temin etmek.

Edindiğimiz bilgilere kadar toplamda 17 kategoride 28 markaya aynı zamanlı olarak hizmet veren ve toplam 185 bin müşteriye ulaşan Abonesepeti, 2019 yılında 5 milyon TL, 2020 yılında 7 milyon TL ve 2021 yılının birincil 4 ayında ise 4 milyon TL gelir sağladı.

Abonesepeti'nin hizmet sunduğu abonelikler aralarında GSM, internet, TV, dergi, sigorta, emniyet, su artırma ve vasıta takip gibi abonelikler yer alıyor. Andırmak icabında Abonesepeti'nin birincil yatırımını 2017 yılının Şubat ayında Şirket Ortağım'dan aldığını da sizlere aktarmıştık.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/06/04/abonesepeti-2-milyon-dolar-degerleme-uzerinden-yatirim-aldi