Azami performans arayan teknoloji tutkunlarına özel dizüstü bilgisayarlar sunan Monster Notebook, fiyat performans avantajlarıyla öne meydana çıkan Abra serisi modellerini NVIDIA'nın RTX 3050 ve 3050 Ti ekran kartları ile donattı. Yenilenen Abra'lar yalnızca ileri düzey oyun deneyimi arayan oyuncular için değil, mimarlık, mühendislik, görsel efekt ve 3D animasyon gibi alanlarda çalışan profesyoneller için de vazgeçilmez olacak.

Render süresini yarıya düşürüyor

Bünyesindeki 2. jenerasyon RT çekirdekleriyle, DLSS teknolojisiyle, ışın izleme teknolojisiyle ve yapay zekâ uygulamalarını hızlandıran tensor çekirdekleriyle ezber bozan NVIDIA GeForce RTX 3050 ve 3050 Ti ekran kartları, Abra serisi Monster Notebook'ları yepyeni bir forma kavuşturdu. Bilhassa rendering performansıyla dikkat çeken yeni Abra'lar Blender Cycles, Chaos V-Ray ve Autodest Arnolda gibi en sık kullanılan render programlarında render süresini yarıya düşürüyor.                                                        

Görünüm kalitesinden ödün vermeden azami sürat

Abra serisi yeni Monster Notebook'lar teknolojide çığır açan suni akıl destekli manzara oluşturma teknolojisi NVIDIA DLSS doğruca azami FPS ve maksimum kalite sunuyor, DLSS desteği sağlayan oyunlarda çok iyi bir performans yaratıyor.

Görsel içerik üreticileri için sinema kalitesinde görünüm

Işığın maddesel davranışını taklit ederek görsel detaylarda realizm yaratıcı ışın izleme teknolojisine sahip RTX 3050 ve 3050 Ti ekran kartları baştan sona sinema kalitesinde görüş veren Abra serisi Monster Notebook'lar ayrıca ileri düzey oyun deneyimi yaşamak isteyen oyunculara hem de detaylarda gizli estetik ögelerin peşindeki kreatif içerik üreticilerine hitap ediyor.

Yeni Abra laptoplar ile kreatif içeriklere yapay akıl dokunuşu

NVIDIA RTX serisi ekran kartlarının öne meydana çıkan bileşenlerinden biri olan tensör çekirdekleri; 3D render programlarında bulunan görüş arıtma işlemi (interactive viewport denoising) gibi en sık başvurulan suni akıl işlemlerini güçlendiriyor. Örneğin televizyon ve film endüstrisinin en çok seçim edilen programlarından DaVinci Resolve'da üç yüzün üzerinde suni zekâ destekli operasyon mevcut ve bu işlemlerin tamamı RTX ekran kartlarında bulunan tensör çekirdekleri kadar hızlandırılıyor. Yenilenen konfigürasyonları bir uçtan bir uca artık Abra serisi notebooklar da iddialı kreatif süreçlerin ve rendering işlemlerinin aranan bilgisayarı olacak.

Dinç yazılım desteği

En yeni donanımsal bileşenlerin yanına ileri düzey yazılımlarla da güçlendirilen yeni Abra serisi Monster Notebook'lar profesyonel içerik üreticilerinin bütün ihtiyaçlarına yanıt devretmek için tasarlandı. Yenilenen Abra laptoplar bundan böyle NVIDIA'nın çok sıkı testlerden geçirerek güncellediği NVIDIA Studio sürücüleri öncelikle olmak üzere, Adobe Premiere Pro ve Davinci Resolve destekleriyle birlikte sunuluyor.

Son olarak, yeni Abra modelleri, NVIDIA Broadcast tamamen, suni zekayla geliştirilmiş ses ve video özellikleri ile beğenilmeyen gürültüleri engelliyor, oyun alanını ev stüdyosuna dönüştürüyor. Mikrofonun, webcam'in ve hoparlörlerin akıllı cihazlara dönüştüğü Abra serisi ile canlı yayınlar, sesli sohbetler ve video konferans görüşmeleri bir üst seviyeye taşınıyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/26/monster-abra-geforce-rtx-3050-performans-sinirlarini-zorluyor