19,9 mm kalınlığa sahip Predator Triton 300 (PT315-53), bir sırt çantası veya evrak çantasına zahmetsizce sığdırabilecek boyutlarıyla gizli bir kullanımın önünü açıyor. Adamakıllı metal bir kasaya sahip dizüstü bilgisayar 4,6 GHz‘e ulaşabilen 11. Cins Intel Core H serisi işlemcisi, NVIDIA GeForce RTX 3080 Serisi GPU’su ve 32 GB’a dek DDR4 bellek desteğiyle güçlendiriliyor.

Performans canavarı bir oyun deneyimi için kullanıcılara 165 Hz QHD panel tercihi imkanı sağlanırken; bununla birlikte her fonksiyondan en bereketli şekilde kullanmak isteyenler için 360 Hz FHD panel seçimi muhtemel. Bunların yanı sıra 3 ms’lik hız aşırtma, görüntüde yırtılma ve sorun yaratmayan bir kullanıma alan açıyor.

Predator Triton 300’deki 5. Tür AeroBlade™ 3D çift fanlı soğutma özelliği ile oyun esnasında bilgisayarının soğutma seviyesini daha da yukarı taşıyarak hatasız bir tecrübe yaşatmaya izin veriyor. Bu özel planlanmış fanlar, sahip olduğu 89 adet 0,08 mm metal kanat ve en az türbülansla daha pozitif hava akışı girişine izin veren biyonik bir kanat ucu tasarımından yararlanarak plastik bir fana tarafından yüzde 55 daha iyi hava akışı sağlıyor.

Arkadan aydınlatmalı 4 bölgeli RGB, her kullanıcının dizüstü bilgisayarına kişisel bir hava katmasını sağlarken, renkli WASD ve ok tuşu kapakları hareket tuşlarının öne çıkmasını sağlıyor. DTS® X: Ultra ses sistemi, herhangi bir kulaklığı veya hoparlörü 360 derece çevresel ses sistemine dönüştürerek oyun esnasında rakiplerinizin hareketlerinin de öne çıkmasına muavin oluyor veya uzamsal sesi kullanarak kullanıcılarına müzik ve filmler için büyüleyici bir ses deneyimi yaşatıyor.

Intel® Killer™ E2600G Ethernet, Intel™ Killer Wi-Fi 6 AX1650i ve Denetim Merkezi 2.0, daha eksik gecikme sağlarken, değişik bağlantı noktaları ile oyunculara daha fazla seçenek sunuyor. Cihazı harici bir ekrana takmak için HDMI 2.1, bir çift USB 3.2 Gen 1 temas noktası ve bir USB 3.2 Gen 2 temas noktası, Mini DisplayPort 1.4 ve USB Type-C (Thunderbolt ™ 4) ile çevre birimi seçenekleri son derece değişik oluşuyla dikkat çekiyor.

Haziran ayında satışa çıkacak Predator Triton 300, 1.499 Euro’dan başlayan fiyatlarla tip karşısına çıkacak.

Predator Helios 300 özellikleri ve fiyatı

11. Nesil Intel Core H serisi işlemciye sahip Predator Helios 300, NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 GPU ve 32 GB DDR4 RAM’den başlayan bellek desteğiyle güçlendirildi. 17 inçlik ekrana sahip model, CPU ve GPU’da soğutmayı iyileştirmek ve ilave olarak kasanın yüzey sıcaklığını çökertmek için aerodinamik akışlar oluşturmak üzere planlanmış bir soğutma düzeni olan Acer’ın Vortex Flow Design konseptini içeriyor.

Predator Helios 300 cihazı 360 Hz FHD panel ya da son derece estetik görünen 165 Hz QHD panel seçenekleriyle geliyor. Her ikisi de 3 ms tepki süresiyle görüntülerde yırtılma olmasını engelliyor. Cihazın tasarımı, 4 RGB bölgesi ve WASD tuşlarındaki saydam konkav şekilli kapaklarla donatılmış klavyeye kadar uzanıyor. Standarttan öbür bir klavyeye sahip olan bu dizüstü bilgisayar, aynı zamanda derhal sürat aşırtma için bir Turbo anahtarı ve sistemi izlemek veya sürat aşırtmak, bütün bu RGB’yi özelleştirmek ve daha fazlası için Predator’ın özel asistan programını açan bir PredatorSense™ anahtarı da kullanıcılara sunuluyor.

Düşük gecikmeler ve daha güvenilir bir bağlantı için Intel® Killer™ E2600 ethernet, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i ve Denetleme Merkezi 2.0’ın yanı sıra DTS: X Ultra ses sistemi cihazda yer alıyor. Predator Helios 300, Thunderbolt™ 4 USB-C, DisplayPort işlevselliği ve kuvvet dağıtımı desteği de dahil olmak üzere, eksiksiz bir USB 3.2 temas noktası yelpazesi sunuyor. Oyuncuların harici bir monitöre kolayca bağlanmasını sağlayan bir HDMI 2.1 temas noktası da bu sistemde bulunuyor. Hem 2 TB HDD ile kullanıcılara oyun arşivleri için yüksek bir depolama alanı sunuluyor.

İki ayrı satış varyantına sahip Predator Helios 300 serisi Haziran ayında PH315-54 modeliyle 1.699 Euro’dan, PH317-55 modeli ile ise 1.799 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılacak.

Acer Nitro 5 özellikleri ve fiyatı

Yeni tür Nitro 5, 11. Cins Intel Core H-serisi işlemci, NVIDIA GeForce RTX 3070 Serisi Dizüstü Bilgisayar GPU’su ve 32 GB DDR4 RAM ile destekleniyor. Bu özellikler, dizüstü bilgisayarın 15,6 inç (AN515-57) veya 17,3 inç (AN517-54) QHD IPS ekranını 3 ms tepki süresiyle 165 Hz yenileme hızına yükseltiyor. Yüzde 80 ekran-gövde oranı da oyuncuların çerçeveyi daha eksik, aksiyonu ise daha pozitif görmesini sağlıyor.

İki adet M.2 PCIe / SATA SSD yuvası, oyunculara tüm hızlarını koruyabilmeleri için oyun, filmler ve öteki dijital arşivlerine yetecek 1 TB RAID 0 ya da 2 TB HDD alanı sunuyor.

Acer’ın CoolBoost™ teknolojisi ve cihazın uzun oyun maratonlarında serin kalması için tasarlanan çift hava çıkışı cihazda yer alıyor. CoolBoost teknolojisi, otomatik moda kıyasla fan hızını yüzde 10’a, CPU ve GPU soğutmasını da yüzde 9’a dek artırıyor. Sıcaklık, fan hızları ve daha çoğu bambaşka veriyi içeren sistem bilgilerini reel zamanlı olarak izleyip denetlemek, önceden ayarlanmış soğutma modları arasından tercih yerine getirmek ya da kullanıcıların kendi modlarını NitroSense anahtarı ile özelleştirmesi, TrueHarmony™’deki altı farklı ses moduna erişmek, yapışık tuşları açıp kapatmak ve LCD Overdrive özelliğini kullanarak ekranın tepki süresini 3 ms’ye yıkmak mümkün.

Acer Nitro 5’teki dört bölgeli RGB, kullanıcıların her tuşta 1,6 mm hareket sağlayan klavyeyi ve iyice siyah Precision TouchPad’i kontrol etmesine olanak tanıyor. Dizüstü bilgisayar bir RJ45 ve HDMI 2.1 temas noktası, bir USB 3.2 Gen 2 temas noktası ve iki Gen 1 bağlantı noktası, hem bir USB Type-C ™ (Thunderbolt ™ 4) bağlantı noktası dahil edinmek üzere, geniş bağlantı seçenekleri ile geliyor. Daha uyumlu bir görünüş için çok miktar temas noktası da cihazın arka kısmında yer alıyor.

Haziran’da listelenmeye başlayacak Acer Nitro 5, 15 inçlik sürümüyle 999 Euro’dan satılacak. 17 inçlik versiyon ise 1.299 Euro’dan tüketicilere sunulacak.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/acer-uc-yeni-oyuncu-dizustu-bilgisayarini-duyurdu
Yorumlar