Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit, 20 Ekim tarihinde ayrıca online keza de offline olarak gerçekleşecek. Ayrıca online ayrıca de offline konferans deneyiminin nasıl olacağına dair merak edilen her şeyi geçtiğimiz haftalarda sizler için derlemiştik. Fakat öncesinde şunu söyleyelim; sizleri yüz yüze görmeyi, maddi konferans deneyimini sizlerle bir arada yaşamayı fazla özledik. Bu sebepten 20 Ekim günü, Wyndham Grand Istanbul Levent'te buluşmayı iple çekiyoruz.

Webrazzi Summit 2021'in konuşmacılarına dair bütün merak edilenlere buradan ulaşabileceğinizin; bununla birlikte konferans programının da kısa bir süre sonradan açıklanacağının altını çizmekte fayda var. Fakat programın öncesinde Webrazzi Summit 2021'in yeni bir konuşmacısı daha belirlenmiş oldu; Acun Ilıcalı

Türkiye'nin en aşina insanlarından biri, dikkatleri her daim üstünde bulunduran Acun Ilıcalı, teknoloji takipçilerinin gündemine özellikle geçtiğimiz sene haberini yaptığımız ve 2021'in ilk günlerinde kullanıma sunulan dijital yayın platformu Exxen ile girmişti. 

Dijital yayıncılık alanındaki rekabet her geçen gün artıyor. Bu pazarda çabuk hayatımıza giren Exxen'e dair merak edenleri Acun Ilıcalı, bizlere aktaracak.

Konferansımıza katılım göstermek için buradan bilet alabilir; Webrazzi Summit 2021'le ilgili merak ettiğiniz her şeyi burada bulabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

 

 

 

 

zipcar-1633955030626.png

Gümüş Sponsorlar

 

 

 

 

İletişim Sponsoru

Bilgi Sponsoru

Medya Sponsorları

 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/12/acun-ilicali-webrazzi-summit-2021-de-merak-edilenleri-cevaplandiracak