Chang Cheng devlete ait Weibo hesabından yaptığı paylaşımda Mi FlipBuds Pro kulaklığın posterlerini paylaştı.  Cheng, bu posterler dışarıya kablosuz kulaklıkla ilgili anahtar sözcük veren bir takım ekran görüntülerine de yer verdi.

Ekran görüntülerinde, kablosuz kulaklığın kontrolleri ile ilgili ayarlar ön planda. Pil durumu, kulaklığın alt olup olmadığı temel ayarlar bu ekran görüntülerinde karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Başkan Yardımcısı Chang Cheng kablosuz kulaklıkla ilgili ekran görüntüleri de paylaştı

Xiaomi Mi FlipBuds Pro özellikleri aralarında ANC yani etkin şamata müdahale etme ön plana çıkıyor. Chang Cheng’in paylaştığı görüntülere göre kablosuz kulaklık, etkin gürültü müdahale etme özelliği için  üç bambaşka moda sahip.

Kullanıcı ihtiyacına tarafından bu seçenekler yüksek, orta ya da düşük olarak ayarlayabiliyor. Işyeri aktif şamata engelleme özelliğini yüksek mod: seyehat, orta mod: günlük, hafif mod: ofis olmak üzere üç başlığa ayırdı. Kulaklık 40dB faal gürültü müdahale etme desteğine sahip. Kulaklıkta keza Qualcomm aptX teknolojisi de kullanılıyor. Bluetooth üzerinden bağlantı kuran teknoloji daha pürüzsüz ve gecikmesiz bir ses iletimi sağlıyor.

Paylaşılan Xiaomi Mi FlipBuds Pro posterleri

Kablosuz kulaklık FlipBuds Pro, AirPods Pro gibi şeffaf moda da sahip olacak. Böylece kullanıcı çevresini duyması gerektiğinde bu modu devreye alacak. Kulaklıkta transparan mod için 11 mm süper doğrusal bobin yer aldı.  Firma kulaklığın kaybolması durumunda ise kulaklığı bulmaya yarayacak özel bir seçenek de ekledi.

AirPods Pro rakibi kablosuz kulaklık tasarımda da benzer yapıda. Kulaklığın kaç mikrofonu olduğu, kaç saat şarj ömrüne sahip olduğu gibi kayda değer teferruat ise hemen şimdi ortaya çıkmadı. Xiaomi, Mi FlipBuds Pro’yu yarın Çin’de tanıtacak.

Xiaomi akıllı telefon piyasasında Huawei’nin yerini alabilmek için 2021 yılına çok seri girdi. Mi 11 serisi, ardı ardına tanıtılan akıllı telefon modelleri ve katlanabilen Mi Mix Fold ile Xiaomi pazarda önemli bir yere geldi. Kısa sürede pazarda ikinci sıraya tırmanan işyeri, ABD ambargosu kararının iptali sonrası ferahlamış görünüyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-flipbuds-pro-ozellikleri-sizdirildi
Yorumlar