Etkin şamata engelleme özellikli kafa üstü premium kulaklıklar her geçen gün yeni bir model ile karşımıza çıkıyor. Bu videomuzda Philips'in üst düzey kulaklık modelleri aralarında bulunan Philips Fidelio L3 modeline yakından bakıyoruz.

Kapalı kulak üstü tasarıma sahip olan bir kablosuz kulak olan Philips Fidelio L3, yalnızca siyah renk seçeneğine sahip. Kutusundan nakliye çantası, kılıfı, kablolu tatbik için kulaklık kablosu ve sıkıntı kablosu ile birlikte çıkan Philips Fidelio L3, 360 gramlık bir ağırlığa sahip.

genellikle metal bir tasarıma sahip olan Philips Fidelio L3 modeli epeyce şık tasarlanmış. Philips Fidelio L3 modelinde herhangi bir şekilde dayanıklılık özelliği ise bulunmuyor. Kulaklıkların üzerinde yer alan dokunmatik alanlar ile denetleme edilebilen Philips Fidelio L3, mobil tatbik desteğine de sahip.

40 mm sürücüleri sayesinde ses performansı anlamında epeyce başarılı olan Philips Fidelio L3, faal gürültü önleme özelliğine de sahip durumda. Çift mikrofon ile iyi bir mikrofon deneyimi de sunan Philips Fidelio L3, Bluetooth 5.1  bağlantısı sunuyor.

Philips Fidelio L3 modelinin en başarılı özelliklerinden biri ise çoklu aygıt desteği. Bu destek baştan sona Philips Fidelio L3 modeli aynı anda iki cihaza birdenbire bağlanabiliyor. Adi kullanımda 38, faal gürültü önleme açık olduğunda ise 32 saate kadar dinleme süresi sunan Philips Fidelio L3, ülkemizde 4 bin 800 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/24/aktif-gurultu-onleme-ozellikli-philips-fidelio-l3-incelemesi