Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün kripto para işine gireceğini açıkladı. Haziran ayındaki rutin bir basın toplantısında bu duyuruyu yapan Koç, derhal de tarih verdi. Koç, dün yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında yeni bilgiler verdi. Ayrıca kulüp başkanı, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Sözlerine ülkemizin değişik noktalarındaki orman yangınlarına değinerek başlayan iş insanı, vatandaşlarımıza “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Ayrıca Ali Koç, kulüp olarak 250 bin ağaç dikme sözü de verdi. Ardından ise kulübün atacağı adımlar hakkında konuştu.

Fenerbahçe’den kripto para atılımı!

Fenerbahçe, kripto para projesini 10 gün içinde başlatacak

Geçtiğimiz aylarda kripto para çıkaracağını açıklayan Fenerbahçe’de yeni gelişmeler var. Başkan Ali Koç, son toplantıda taraftarların ilgiyle beklediği bu atılımın ne zaman başlayacağını duyurdu. aynı zamanda, Galatasaray, Trabzonspor, İstanbul Başakşehir FK, Ankaragücü, Bursaspor, Göztepe, Karşıyaka ve Denizlispor ile Alanyospor‘un kripto paraları var.

Fenerbahçe kripto para ne zaman çıkıyor?

Ali Koç, kulüplerin yeni gelirler yaratması gerektiğini söyleyerek, Fenerbahçe’nin dijital dünyanın sunduğu imkanlara odaklandığını belirtti. Sözü daha artı uzatmadan Ali Koç’un Fenerbahçe kripto para projesi hakkındaki sözlerini paylaşalım: “Kripto para işi. Bahis işinde olduğu gibi Türkiye’de kripto işi Avrupa’dan çok önde. Yatırım açısından enteresan bir şekilde bizim ülkemiz Avrupa’dan ayrışıyor. Pek fazla kulüp Süper Lig’de kendi kripto para stratejilerini, yol haritalarını, iş birliklerini açıkladılar. Biz Fenerbahçe olarak gürültüsüz kaldık.

Fenerbahçe kripto para

10 farklı firmayla (yurt içi ve yurt dışı dahil) kendi kriptomuzu mu yapalım, iş birliği mi olsun diye her şeyi inceledik. Ne değin iyi etmişiz de beklemişiz. Bekledikçe teklifler daha çekici ülkü geldi. Herkes Fenerbahçe’yi bekliyor. Ayrıca borsa tarafı hem yatırımcı tarafı Fenerbahçe’yi bekliyormuş.”

Ardan Ali Koç, Fenerbahçe kripto para projesinin açılış tarihini, “En geç 10 gün içinde kripto para projemizin startını yapacağız. İmza töreniyle başlatıyoruz.” sözleriyle paylaştı.

Ali Koç, sahte kriptolara karşı uyardı

Ayrıca Ali Koç, “Buradan saygın bir kazanç imkanı yaratacağımıza inanıyoruz. Her alanda olduğu gibi YouTube olur, destek kampanyası olur, kombine sayıları olur, Fenerbahçe taraftarı burada da Fenerbahçe’nin farkını, gücünü, ayrıcalığını göstereceğinden hiçbir şüphem değil.” dedi.

Videonun 45. dakikasından itibaren Ali Koç’un kripto para projesi hakkındaki düşüncelerini izleyebilirsiniz.

Ali Koç, Fenerbahçe taraftarlarını sahte kripto paralara yatırım yapmamaları konusunda uyardı. Ali Koç, “Sahtekalar da bekliyor. ‘Fenercoin’ adı aşağı yayın yapıyorlar. Kulüpten devlete ait bilgilendirme gelmedikçe Fenerbahçe’nin kripto parasını satanlara inanmayın. Mevzuatı çıkmamış bir konu. Hukuken bir yere bağlayamadığınız için üçkâğıt yerine getirmek kolay, dolayısıyla mağduriyetler olur.” dedi.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/ali-koc-fenerbahce-kripto-para-icin-tarih-verdi