Her mahsul grubunda olduğu gibi robot süpürgelerin de dikkat etmemiz gereken bazı özellikleri var. Bu kapsamda çok miktar performansı birincil bakacağımız noktalardan biridir. Seçim yapmadan önce ürünün pilinin kaç saatte dolduğuna ve kaç saat temizlik yaptığına bakmalısınız.

Öteki yana cihazların uygulamasını incelemeniz gerekir. Uygulamanın yetenekleri size bir takım avantajlar sağlayacaktır. Örneğin, telefonla robot süpürgeyi uzakta kumanda edebilir, siz eve gelmeden süpürme işlemini başlatabilirsiniz. Ayrıca şarj süresi gibi fonksiyonları kontrol edebilirsiniz.

Robot süpürgelerin hangi zemine yerinde olduğunu da göz ardı etmemelisiniz. Sadece halı ya da yalnızca sert zemin temizliği yapan modeller bulunuyor. Fakat her ikisini yapan modellerde engel yüksekliği daha fazla olanlar arasından tercih yapılması halı için avantaj sağlar.

Anneler günü hediyesi için en iyi robot süpürge önerileri

Derlediğimiz ürünlerin detaylarına bakmaya Roborock S6 MaxV Vacuum ile başlayalım. Cihaz, robot süpürgeler aralarında en uyarı çeken modellerden biri ama bütçe dostu olduğunu söyleyemeyiz.

1 – Roborock S6 MaxV Vacuum

Cihazda en öne çıkan nokta haritalandırma oluyor. Çift kameraya sahip mahsul, rotasını başarılı şekilde belirliyor. iPhone modellerinde de gördüğümüz LiDAR sensörü bir uçtan bir uca robot süpürge, derinliği daha dürüst algılıyor.

Roborock S6 MaxV Vacuum

Ayrıca halı keza de sert zemin için uygun olan Roborock S6, paspas özelliğine de sahip. Keza 3 saat her tarafında temizleme yapabilen robot süpürge, 5 saatte tam şarja ulaşıyor. Öne çıkan bu özellikleriyle model, anneler günü hediyesi için robot süpürge önerileri listemizde kendine yer buldu.

Diğer yanlamasına Roborock’un, Xiaomi’nin alt markalarından biri olduğunu belirtelim.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

2 – iRobot Roomba i7

Patentli VSLAM teknolojisine sahip iAdapt 3.0 navigasyona sahip ürün, evin içerisini dürüst şekilde algılıyor. Keza aygıt Haricen Vazgeçme Fonksiyonu baştan sona istemediğiniz yerlerde temizlik yapmıyor.

iRobot Roomba i7

iRobot Home uygulaması ise robot süpürgeyi daha pratik ülkü getiren unsurlardan biri. Wi-Fi benzer Roomba i7’yi başvuru baştan sona denetim edebilir ve temizliği planlayabilirsiniz. bununla beraber anneler günü için en iyi robot süpürge önerileri derlememizdeki robot, iRobot Home bir uçtan bir uca en son yazılımla güncelleniyor.

Öteki yanlamasına 2 saatte bütün şarja ulaşan model, 75 dakika baştan başa temizleme yapabiliyor.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

3 – Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid

Eufy Home uygulaması ile yöneteceğiniz robot; istediğiniz yerleri temizler ve belirlediğiniz alanlara girmez. bununla beraber başvuru içerisindeki hakiki zamanlı yoklama imkanıyla, cihazın nerede hangi görevi yaptığını her an görebilirsiniz.

Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid

2.200Pa emme gücüyle ayrıntılı bir temizleme taahhüt eden mahsul, BoostIQ teknolojisi ile düz zeminden halıya kolayca geçiş yapabiliyor. Benzer teknoloji tamamen emiş gücünü de otomatik olarak ayarlıyor.

Öteki yandan paspas özelliğine sahip modelde, astım ve alerjik belirtilere neden olan toz partiküllerini yakalayan HEPA filtresi var.

Pil ömrüne baktığımızda ise mahsul 150 dakika egzersiz süresi sunuyor. Bütün şarj olması için de 3-5 saat aralığında bir süreye gereklilik duyuyor.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

4 – 360 S7 Pro

Anneler günü hediyesi için en iyi robot süpürge önerileri arasında 360 S7 Pro da var. 2200Pa’ya değin çıkabilen emiş gücü ile kir ve tozları kolayca hapsetme özelliği dikkati çekiyor. öte yandan gürültüyü sevmeyen kullanıcılar için iyi bir seçenek. Gürültüyü 55db’den düşük tutuyor. Dilekçe üzerinden kolayca müdahale edebiliyorsunuz.

360 S7 Pro

Diğer yanlamasına 140 dakika temizlik yapma süresine sahip cihaz, tam şarja 3 saatte ulaşıyor. Keza ürün düz zeminde ve halıda çalışabiliyor.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

5 – Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1

Xiaomi Mi Robor Vacuum Mop Essential, evin haritasını kolayca çıkarıyor. Fazla yüksek emiş gücü ile birçok yüzeyde derinlemesine temizlik sağlayabilirsiniz. Tek seferde 90 metrekarelik arıtma kapasitesini 2500 mAh’lık bataryası ile sunuyor. Oysa 3 aşamalı su ayarı ile temizliğinizin seviyesini belirleyebilirsiniz. Fiyat/performans ürünü olan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1 ev işlerinde en yakın arkadaşınız olacak.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1

Yukarıda açıkladığımız ürünler dışarıda anneler günü hediyesi için en iyi robot süpürge önerileri listemizde alternatifler de yer alıyor. Tavsiye ettiğimiz tüm ürünlere ve cihazların fiyat bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Önerdiğimiz bütün ürünlere buradan ulaşabilirsiniz

6 – Roidmi Eve Vacuum

7 – Anker Eufy RoboVac 11S

8 – Roborock S5 Max Vacuum

9 – iRobot Roomba 693

10 – Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/annenize-oh-be-dedirtecek-en-iyi-robot-supurgeler
Yorumlar