Mobil projeler için derleme eser ve yayın platformu olarak karşımıza meydana çıkan Appcircle girişimini başlangıçta 2020 yılını Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Appcircle, ülkemizdeki teknoloji ekosisteminin manâlı isimleri aralarında yer alan Tansu Yeğen'in 1 Mart 2023 itibarıyla dünya çapındaki operasyonlarından sorumlu olarak CEO ve Kurucu Iki Taraflı olarak Appcircle ekibine katıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz yıllarda Apple, Turkcell, IBM ve Samsung gibi kayda değer teknoloji firmalarında idare yapan Tansu Yeğen, son 4,5 yıldır ise UiPath'ın Avrupa Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Tansu Yeğen'in Almanya, Ukrayna ve Türkiye'de satmak yönetimi ve stratejisi, ortaklıklar ve operasyonlar konusunda 30 yıldan fazla deneyime sahip olduğunu da paylaşalım.

Konu ile ilgili açıklamalarda yer alan Appcircle kurucusu Osman Çelik, Tansu'nun dünya çapındaki operasyonlarına önderlik etmesinden, müşterileri ve iş ortaklarıyla daha derin ilişkiler geliştirecek olmasından dolayı heyecan duyduklarını paylaştı.

CEO ve Eş Kurucu olarak Appcircle'a dahil olan Tansu Yeğen ise Appcircle'ın kurumların mobil uygulamalara yönelik büyüyen talebe ayak uydurabilmesini ve sağladığı otomasyonla uygulamaların daha çabuk ve hatasız olarak mobil tatbik mağazalarında yayınlamalarını sağladığını dile getirdi. Yeğen, hedefinin daha önce milletlerarası şirketlerdeki tecrübelerinden yararlanarak Appcircle'ın önümüzdeki senelerde Amerikan borsalarında yer alması olacağını da sözlerine ekledi.

Andırmak gerekirse mobil uygulamaların geliştirilme sürecinde yüzde 20'ye kadar zamandan verimlilik karşılayan Appcircle, bütün kurumsal mobil geliştirme süreçlerini tek bir platformda birleştirirken sürüm yayın süreçlerini de otomasyonla yönetiyor. Appcircle ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/03/07/appcircle-in-yeni-ceo-su-tansu-yegen-oldu/