Çift sim kart kullanıcıları iki telefon taşıma zorluğuna katlanmak istemedikleri için iPhone'u tercih etmiyorlar. Çift hatlı iPhone sayesinde bu sorun ortadan kalkacak.

İki farklı telefon taşımak çoğu zaman bir çok soruna sebep olur. Bu sebepten ötürü çift sim kartlı telefon çözümü ortaya çıktı. Fakat iPhone, kendi telefonlarında bu özelliği hiç kullanmadı ve Apple kullanıcılarını üzüyordu.
iPhone 6 modellerini seven kullanıcılar için başlatılan bu proje bu durumu tam tersine çevirecek. Bu özel kılıf sayesinde, iPhone ile çift hat kullanma imkanınız olacak.

iPhone’da Çift Hat Dönemi Başlıyor

Duplex iPhone 6 kılıfı, 142.3 x 70.5 x 8.3mm boyutunda ve tam 75 gram ağırlığında. Telefonu kendi boyutuysa 138.1 x 67 x 6.9mm.
İki farklı telefonu tek cihazda birleştirmeye olanak sağlayan Dublex kılıf, aynı zamanda üzerine entegre edilmiş 1800 mAh harici bataryası ile kullanım süresini oldukça arttırıyor. APPLE, kullanıcılarını şimdiden mutlu etmişe benziyor.
Veri transferi yapabilecek ve WiFi bağlantısı bulunacak akıllı kılıflar şuan için sadece iPhone 6 model için planlanıyor.