App Store yöneticileri Phil Schiller ve Eddy Cue‘nin e-postalardaki mesajları, firmanın bazı taleplerini de detaylandırıyor. Buna misal ise Microsoft‘un Schiller ve Cue ile Microsoft kıdemli başkan yardımcısı Kirk Koenigsbauer gibi kendi ofislerinde buluşmak istemesi. 

Teklifi kabul eden Apple, Microsoft‘un Apple‘dan satın alma işlemlerini toplamak ve App Store’un yüzde 30 komisyonunu ödememek için kullanıcıları kendi web sitesine yönlendirme talebinde ise köprüleri attı. Zira yayınlanan bir e-postada, Schiller’in “Mağazayı işletiyoruz, geliri topluyoruz” diyerek teklifi reddettiği görülüyor.

öte yandan devamlı dava, Epic ve Apple arasında dostane bir ilişkinin olduğunu da gözler önüne seriyor. Örneğin Apple‘ın Epic Games‘i ARKit artırılmış gerçeklik platformunu desteklemeye ikna etmekle ilgili etkinlikler yürütüldüğü davada ortaya çıkan detaylardan biri. Hem 2017’de Epic üyelerinin e-postaları, animasyonlu karakterler oluşturmak için iPhone‘nun yüz izleme teknolojisini uygulamak üzere şirketle görüşme yapıldığını gösterdi.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/apple-microsoft-office-ile-anlasmayi-reddetmis
Yorumlar