Oyunun sonunda Animus dışındaki karakterimiz olan Layla Hassan‘a ne olduğunu görmüştük ama Eivor’un hikayesi az önce her tarafta değil. Eivor, İrlanda’daki kült mensuplarının peşine düşecek ve oradaki halka yardım edecek. Başlıca karakterimiz İrlanda’daki Danu Çocukları olarak tanıdık druid kültüne karşısında çetin bir uğraş verecek.

İrlanda’nın kaba doğasını seven oyuncular bu genişleme paketi için heyecanlı. Geliştiriciler oyunun ikinci ve son genişleme paketi olan  Siege of Paris genişleme paketinin 2021 yılının yaz ayında geleceğini belirtti. Wrath of the Druids genişleme paketi içerisinde 22 adet belli başlı devir ve 18 adet ast tahsis bulunuyor. Genişleme paketi 109 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip.

Eğer Assassin’s Creed Valhalla Season Pass alırsanız hem Wrath of the Druids keza de Siege of Paris genişleme paketlerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca Valhalla Season Pass‘i şu an indirimde. Normalde 179 TL‘den satılan Season Pass, indirimle 134,25 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip. Hem Ubisoft’un oyunlarını oynadıkça size ödül olarak verdiği Units adlı puanları indirim için kullanabilirsiniz. 100 Units, yüzde 20‘lik bir indirim kodu sağlıyor. Halihazırda indirimde olan Season Pass’i 107,40 TL‘lik bir fiyat ile alabilirsiniz.

Assassin’s Creed Valhalla Season Pass sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids genişleme paketi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/assassins-creed-valhallanin-ilk-genisleme-paketi-cikti
Yorumlar