İSO Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 yılı araştırma sonuçlarına göre ülkemizin lider yerli transformatör ve anahtarlama ürünleri üreticisi olan Astor Enerji halka açılıyor.

Ankara'da üretim faaliyetlerine devamlı Şirket, 2018 ve 2020 yılında devreye aldığı modern tesisleriyle bugün 140.000 m2'lik arsa üzerinde kurulu, 105.000 m2'lik kapalı alanda üretim gerçekleştiriyor.

Tek çatı aşağıda Avrupa'nın öncü transformatör üretim tesislerinden birine sahip olan Astor, geniş ürün gamı, uçtan uca ve elastik üretim yetkinliğiyle rakiplerinden farklılaşıyor.

Kalite ve reformcu üretim anlayışı ile Ar-Ge çalışmalarına önem veriyor, verimli bir geleceğe dinç adımlar atan Astor kararlı şekilde yatırım yapmaya devam ediyor. Sahip olduğu konum baştan sona Türkiye ve öncelikli olarak çevre ülke pazarlarındaki önemli tedarikçilerden biri konumundaki Şirket, “uluslararası pazarlarda da” tesir alanını kesintisiz genişletiyor.

Yaklaşık 40 takvim deneyimiyle, 90'dan artı ülkeye ihracat tecrübesiyle büyümesini ve yatırımlarını sürdüren Astor Enerji'nin zinde geleceğine karşılıklı edinmek için TEB Yatırım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/01/11/astor-enerji-halka-arz