Teknoloji sektörünün geleceği olarak görülen yapay akıl teknolojileri, ChatGPT'nin rüzgarı ile birlikte hiç olmadığı dek popüler bir ayla geldi. Suni akıl teknolojilerinin popülerleşmesi, büyük markaların da bu alanda çözümler ve ortaklıklar üstünde çalışmasını sağlıyor.

Kurumsal müşterilerine suni zeka çözümleri sunmak isteyen Bain & Company, OpenAI ile hizmet ortaklığı gerçekleştirdiğini duyurdu. Bain & Company göre aktarılan bilgilere kadar şirketin OpenAI ile birlikte sunacağı suni akıl hizmeti, ilk olarak Coca-Cola Company göre kullanılacak.

Bain & Company,OpenAI iş birliği ile birlikte müşterilerinin faaliyetlerine suni zekayı içerme ve teknolojilerini, iş süreçlerini, operasyon modellerini ve bilgi varlıklarını geliştirme üzere gereken değişimlere takviye vermeyi hedefliyor.

İş birliği kapsamında sunulacak olan hizmetler aralarında ise yeni tür iletişim merkezlerinin oluşturulması, kişiselleştirilmiş reklam metinleri, müşteri diyaloglarının ve finansal literatürün analiz edilmesi kayda değer hizmetler yer alıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda yer alan Bain & Company'nin Küresel Yönetici Ortağı Manny Maceda, OpenAI ile iş birlikleri sayesinde müşterileri için özel dijital çözümler oluşturabilmeleri ve bedel elde etmelerine muavin olabilmeleri için en son teknolojiye sahip temel suni zeka modellerine benzersiz erişime sahip olmaktan mutluluk duyduklarını aktardı.

Büyük kurumsal müşterilerine gerçek layık katmak üzere Bain ile çalışmaktan dolayı fazla mutlu olduklarını paylaşan OpenAI Pazara Açılım Müdürü Zack Kass ise OpenAI teknolojisinin Bain'in uzmanlığıyla bir araya gelmesinin Fortune 5.000'de oldukça detaylı bir ticari dönüşümün önünü açacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/03/27/bain-company-openai-yapay-zeka-coca-cola-company/