Pandeminin etkisiyle hızlanan dijital metamorfoz ve değişim, yeni ekonominin tartışılmaz bir ihtiyacı. Piyasanın ihtiyaçlarına yönelik olarak Bakiyem tarafından hazırlanan Shopalm, ödemelere ve online satış hizmetine yeni tür çözümler getiriyor. Shopalm, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Eski Genel Müdürü ve Turkish Bank Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Özinal ve Escort Bilgisayar Kurucusu ve Alesta Yatırım Idare Heyeti Başkanı Halil İbrahim Özer tarafından aldığı ilk yatırımla da yoluna Shopalm AŞ olarak devam ediyor.

Firmaların ve bireysel satıcıların bir web sitesi olmadan da sosyal ağ hesaplarından ve bedava sunduğu online mağaza üzerinden satmak yapmalarını ve kredi kartıyla ödeme almalarını sağlayan Shopalm, ödeme altyapısından sipariş takibine kadar bir e-ticaret sitesinde bulunan tüm özelliklerin bulunduğu bir online mağaza.

Shopalm tüm bu hizmetlerine ilave olarak kullanıcıların sosyal ağ hesaplarından ödeme alma ve mahsul tanıtım süreçlerini kolaylaştıran özellikleriyle de öne çıkan bir platform olma özelliği taşıyor. Anlaşmalı olduğu kargo firmalarıyla kullanıcıların ayrıcalıklı fiyatlarla kargo gönderim ve takip işlemlerini karşılayan Shopalm baştan sona kullanıcılar stok takip, raporlama, sipariş takip, faturalandırma gibi bütün süreçleri tek bir panel üzerinden yönetebiliyor.

Bilhassa kişisel satıcıların sosyal ağ üzerinden satmak yaparken yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak hedefiyle Shopalm girişimini hayata geçirdiklerini ve gördükleri ilgiden çok hoşnut olduklarını bildiren Shopalm Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Umut Yalçın, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Hem kişisel satıcıların keza de firmaların satış süreçlerine desteklemek ve ihtiyaçlarına yanıt tahsis etmek için yeni ürünümüz Shopalm'i geliştirdik. Dijitalleşme sürecinde güvenlik kaygısını ve maliyetleri ortadan kaldırarak kullanıcılarımızın kolay ve seri satmak yapmalarını sağlıyoruz. Bedava sunduğumuz online mağaza üzerinden link ile ödeme alma özelliği doğruca de sosyal medya hesapları üzerinden kolaylıkla satışlarını gerçekleştiriyorlar.

Ürünümüzün en dikkat çeken özelliklerden biri ise ücretsiz sunduğumuz online mağazanın sosyal ağ hesapları ile entegre olabilmesi. Kullanıcı Shopalm paneli üzerinde online mağazasına ürün yüklerken bununla beraber Instagram, Facebook gibi sosyal ağ hesaplarında mahsul paylaşımı yapabiliyor. Kullanıcılarımıza yurt içinde ve yurt dıştan ürünlerini satabilecekleri ve ödeme alabilecekleri bir online mağaza daha alçak yapısı sağlıyoruz. Bu sayede hedefimiz, Türkiye'deki satışçıları yurt dışı pazarında da rekabet edebilir konuma getirmek.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/04/07/bakiyemin-yeni-dijital-magazacilik-urunu-shopalm-yatirim-aldi