Battlefield ve Call of Duty gibi klasikleşen oyun serilerinden artık bambaşka şeyler bekliyoruz. Stüdyolar bu talebin haberdar ve artık fazla oyunculu odaklı, diğerlerinden sıyrılan oyunlar yapmaya çalışıyorlar. Farklı şeyler beklediğimiz için ortaya meydana çıkan her görüntünün gerçekliğine ihtimal verebiliyoruz.

Sızdırılan görünüm

Ortaya atılan görüntülerle ilgili varsayım yapmak icabında; günümüzden 10 yıl ardından geçiyorlar. Daha önceki sızıntıları her yerde masaya yatıracak olursak bu süre dilimini doğrulayabiliriz. Bu görüntüde uzaktaki bir araçtan bir bölgeye alev açılıyor. Call of Duty: Black Ops 2’deki gibi fütüristik izler taşıyan bir arayüzün olması, oyunun 10 yıl ardından geçtiği ihtimalinin altını dolduruyor.

battlefield 6

Sızdırılan görüntü

Bu görüntüde ise helikopterden bir adaya bakılıyor. Helikopterlerin tasarımları günümüzde olanlardan çok uzak yok.

Özellikle oyunlarla ilgili sızıntıların düşük çözünürlüklü olmasının sebebi oyunun tamamlanmamış olmasından kaynaklıdır. Bu yüzden görüntülerin kalitesi bu görsellerdeki gibi düşük olur.

Oyunlarla ilgili sızıntılar yayımlayan Tom Henderson’ın söylediğine tarafından oyunun ismi sadece ‘Battlefield’ olacak. Zaten son birkaç yılda isimlerdeki sayılara öyle özen gösterilmiyordu. Böyle bir adımın atılması rasyonel olurdu.

battlefield 6

Benzer isimden gelen diğer açıklamaya göre hemen geliştirilen silahları Battlefield 6 oyununda göreceğiz. Yakın gelecek temalı savaş oyunlarının en güvendiği detayı da genelde bu oluyor. Oyundan çok geniş bir öykü içeriği beklemiyoruz. Bu yüzden beklentilerimiz daha çok fazla oyunculu kısmında. Henderson’a kadar çok oyunculu kısmında bir battle-royale modu görebiliriz. Zaten bundan böyle bu modun olmadığı savaş oyunu görünce durumu garipsemeye başlıyoruz.

Bahar aylarında oyun için bir fragman yayınlanacaktı lakin Mayıs ayına geldik. Bu gecikmenin nedenini bilmesek de en kısa sürede bir fragman göreceğimizi umuyoruz.

Bakalım, üç yılın arkasından gelen yeni oyun beklentilerimizi karşılayacak mı?

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/battlefield-6-ilk-ekran-goruntuleri-sizdi
Yorumlar