ShiftDelete.Net olarak farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda uygun fiyatlı bir bütçe ile satın alabileceğiniz teknolojik ürünleri sıraladık. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Hangi ürünleri nasihat ettik?

Bu videomuzda yerinde fiyatlı ürünler arasından seçimler yapmaya çalıştık. En yerinde seçenekleri ararken fiyatlar azıcık yükselmiş olsa da bambaşka ürünler ile karşınızdayız. İlk tavsiyemiz Anker Motion Q oldu. 459 TL fiyatı ile bez yapısı ve taşınabilirliği ile öne meydana çıkan bluetooth hoparlör, yanınızda rahatça taşıyabileceğiniz ve sevdiklerinizle müzik dinleyebileceğiniz bir ürün.

399 TL fiyatı ile zeki saatler değin yetenekli olan Xiaomi Mi Band 6, sizlerin sağlığını ölçebilmenin yanı sıra bildirim göstermesi ile de telefon ile bağlantıda kalmanızı sağlıyor. Sıradaki tercihimiz ise Huawei Watch GT2 Pro ve Apple Watch 3 oldu. Eğer zeki bileklikler yerine alacağınız teknolojiye daha artı bütçe karışıklığa itmek isterseniz zeki saatlere de göz atabilirsiniz.

Yerinde fiyatlı kulaklıklar arasında en iyi tercih olabilecek kulaklık olarak Xiaomi AirDots 2 modeli ilk tavsiyemiz oldu. Eğer bu modeller yerine daha iyi bir kulaklık almak isterseniz de nasihat ettiğimiz Beats Solo 3 Wireless modeline bakabilirsiniz. Son olarak bayram harçlıkları ile gücüne zor katmak isteyenler için Xiaomi 20.000 mAh Powerbank’i tavsiye ettik.

Saydığımız ürünler bizim de ofiste kullandığımız ve sizler için incelemelerini gerçekleştirdiğimiz ürünler. Bu ürünler hakkında daha fazla bilgi almak ve satın olmak için YouTube videomuzun altındaki açıklamalara bakabilirsiniz. İyi seyirler!

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/bayram-harcliklari-ile-alinabilecek-teknolojik-urunler
Yorumlar