Türkiye'nin teknoloji üssü Bilişim Vadisi öncülüğünde ülkemizin mobilite ekosisteminin gelişmesine katkı arzetmek nedeniyle gerçekleştirilen Bilişim Vadisi Mobilite Hızlandırma programı, başvuruları kabul ediyor.

Mobilite alanında etkinlik bildiren veya proje geliştiren girişimcilerin eğlence edildiği program dahilinde alanında bilirkişi isimler yoğun eğitim ve mentörlük sağlayacak; sektörün tecrübeli kurumları bilgi ve deneyimleriyle girişimcilere yol gösterici olacak.

Mobilite alanında çalışan 16 ayrı firmanın mentörü olduğu programa, Elektrikli Vasıta Teknolojileri, Otonom Vasıta Teknolojileri, Pil Sistemleri, Siber Güvenlik gibi başlıklarda çalışan girişimciler başvurabilir.

Program kapsamında lüzum fikir gerekse ürün seviyesinde olan tüm girişimler değerlendirmeye alınacak.

Programı başarıyla tamamlayan girişimciler, Bilişim Vadisi'nin satmak portföyüne erişim, Kuluçka İşletme Merkezi altyapı desteklerinden kullanım ve Bilişim Vadisi Teşebbüs Sermayesi Yatırım Fonu'na sunum yapma imkanına sahip olacak. 

Son Uygulama: 14 Mart

Hızlandırma Programı, 6 haftalık eğitim ve mentörlük periyodunun gerisinde 2 haftaya yayılacak yatırım ve satmak görüşmeleri ile birlikte toplamda 8 hafta sürecek.

Program çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Buradan başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/03/04/bilisim-vadisi-mobilite-hizlandirma-programi-icin-geri-sayim-basladi