Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance, Avrupa için kısıtlama kararı aldı. Borsa, vadeli operasyon ve türev ürün tekliflerini düşüreceğini açıkladı. Binance’in bu kararının ardından ise regülasyonlar var. Borsanın devlete ait sitesinden yaptığı açıklamada, regülasyonlar ardından oluşan baskı nedeniyle bu kararı aldığı belirtildi. Hem karar; Almanya, İtalya ve Hollanda‘da derhal yürürlüğe girecek.

Binance para çekme işlemlerine kısıtlama getirdi!

Binance, Avrupa için vadeli operasyon ve türev ürün tekliflerini kısıtlıyor

Kripto para borsası Binance’in kısıtlama kararı Almanya, İtalya ve Hollanda’daki kullanıcıları an itibarıyla etkiliyor. Borsa, üç ülkedeki kullanıcıların yeni vadeli operasyon ya da türev mahsul hesapları açamayacağını belirtti. bununla birlikte Binance’deri gelen açıklamada kullanıcıların açık pozisyonlarını kapatmak için 90 günü olduğu da söylendi.

Binance, Avrupa için aldığı kısıtlama kararını, ilerleyen dönemde diğer ülkelere de yansıtacaktır. Öteki yana kısıtlamanın nedeni ise borsa üzerinde oluşan baskı oldu. Ülkelerin getirdiği düzenlemeler ve yeni kararlar, kripto para borsası üzerinde zorlama oluşturdu. Ayrıca bu ayın başında Binance, dijital token satışlarını da durdurmuştu.

Binance’in bir önceki adımı jurnal para çekme işlemlerine hudut getirmekti

Kripto para borsası Binance’in üstünde oluşan zorlama nedeniyle daha önceki aksiyonu ise jurnal para çekme işlemine hudut getirmek olmuştu. Günlük para çekme limitlerinde değişikliğe dışarı giden şirket, Yalnızca “Esas Hesap Düzeltme” işlemini tamamlamış kişiler için günlük para çekme limitini 0,06 Bitcoin olarak belirlemişti.

Jurnal para çekme limitlerini 100 Bitcoin‘e içeri almamak isteyen kullanıcıların, “Kimlik Düzeltme” işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Transfer işlemlerini sorunsuz yerine getirmek isteyen kullanıcıların, seri bir şekilde düzeltme işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Oysa pek fazla kişi, emniyet endişeleri sebebiyle olaya kuşkulu yaklaşıyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/binance-avrupa-icin-aldigi-kararla-sasirtti