Kripto para birimleri ağız dalaşı konusu olmaya devam ediyor. Bunlardan en çok dikkat çekeni ise son dönemlerde sayısı artan bir şekilde gelişen kripto para borsaları. Bitcoin ve Ethereum gibi popüler ve bilinmeye paraların ticaretinin yapıldığı bu ortamlar, yatırımcıların vazgeçilmezi konumunda. Ancak çoğalan popülarite dağıtılmış sorunları da beraberinde getiriyor.

Peşine Düşüp Takip edilemez yapısıyla uyarı çeken kripto para borsaları, bu nedenle çoğu kez eleştirilerin odak noktası oluyor. Baskıyı bir nebze de olsa eksilmek isteyen popüler kripto para borsası Binance, günlü para çekme limitlerinde güncellemeye gitti.

Kripto para piyasaları hareketlendi: Bitcoin yükseliyor!

Binance jurnal para çekme işlemlerine sınır getirdi

Bugün devlete ait internet sitesinden bir yorumlama paylaşan Binance, herkesi şok etti. Jurnal para ekme limitlerinde değişikliğe giden şirket, Yalnızca “Temel Hesap Düzeltme” işlemini tamamlamış hesaplar için günlük para çekme limitini 0,06 Bitcoin olarak belirledi. Derhal uygulanmaya başlayan bu değişiklik tüm mevcut kullanıcılar için geçerli olacak.

Binance

Jurnal para çekme limitlerinizi 100 Bitcoin‘e dışında tutmak isteyen kullanıcıların, “Kimlik Düzeltme” işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. İşlemlerini sorunsuz yapmak isteyen kullanıcıların süratli bir şekilde doğrulama işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Ancak böylece fazla kişi, güvenlik endişeleri nedeniyle olaya kuşkulu yaklaşıyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Binance’ın yaptığı işlem limiti kısıtlaması dürüst bir karar mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/binance-para-cekme-islemlerine-kisitlama-getirdi