Birleşik Krallık İş ve Ticaret Bakanlığı'nın (UK's Department for Business and Trade) en manâlı programları arasında bulunan Global Girişimcilik Programı'nın (GEP) detaylarını, programın Türkiye'deki yürütücüsü (Dealmaker) Aziz Emre Günel ve WeWalk kurucu ortağı ve CEO'su Gökhan Meriçliler'le konuştuk.

Farklı ülkelerden girişimcilerin, şirketlerinin küresel merkezini Birleşik Krallık'a taşırken, kendilerinin de Birleşmiş Krallık'a taşınmasına olanak karşılayan Global Girişimcilik Programı, bu kapsamda dağıtılmış destekler sunuyor.

Global Girişimcilik Programı'nın sunduğu avantajlar aralarında mentorluk, iş planı geliştirme desteği, Birleşmiş Krallık'a taşınma konusunda yön belirleme, yatırımcıları da taşıyan kilit konumundaki ağlarla tanıştırma, şirketin milletlerarası alanda nasıl büyüyeceği konusunda rehberlik ve vize desteği yer alıyor.

Gerçekleştirdiğimiz röportajda Global Girişimcilik Programı ile merkezini Birleşik Krallık'a içeren şirketlerle ilgili örnekler, sürecin nasıl işlediği hakkında bilgiler ve Dealmaker rolünün öneminin yanısıra, WeWalk'un Global Girişimcilik Programı yoluyla Birleşik Krallık'a taşınma süreciyle ilgili bütün detayları ve daha fazlasını bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/03/06/birlesik-krallik-is-ve-ticaret-bakanligi-global-girisimcilik-program/