Su siparişlerini dijitalleştiren bir girişim olarak karşımıza çıkan BiSU'yu başlangıçta 2015 yılının Eylül ayında sizlere aktarmıştık. 2019 yılında online market işine de giriş yapan BiSU, yeni bir yatırım daha aldı. Edindiğimiz bilgilere tarafından BiSU'nun yeni yatırım turu, 100 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşti.

Hatırlatmak gerekirse BiSU, geçtiğimiz Kasım ayında BiSU Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'nu ayarlamak için ilk adımını atmıştı. İntegral Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. BİSU Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, Ocak ayında katılma payı ihraç onayını da aldı.

BiSU tarafından bizimle paylaşılan bilgilere kadar laf konusu yatırım, İntegral Teşebbüs Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. BİSU Teşebbüs Sermayesi Yatırım Fonu üzerinden nitelikli yatırımcıların katılımı ile birlikte gerçekleşti.

2021 yılının Eylül ayında Aslanoba Capital, Alesta Yatırım ve melek yatırımcılarının katılımı ile köprü yatırım turu gerçekleştiren BiSU'nun değerlemesinin takriben 50 milyon dolara ulaştığını sizlerle paylaşmıştık. Aradan geçen takriben 1,5 takvim zaman içinde BiSU'nun değerlemesi iki katına çıkmış oldu.

BiSU kadar aktarılan bilgilere kadar 100 milyon dolar değerlendirme üzerinden gerçekleşen yatırım, şirketin yayma yaptığı ambar ağını genişletmek için kullanacak.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/03/27/bisu-100-milyon-dolar-degerleme-uzerinden-yatirim-aldi/