Kripto para borsası olarak hizmet sunan Bitlo'dan geçtiğimiz yıllarda sizlere bahsetmiştik. Erken faz projelere yerleştirmek için yeni fon kurduğunu duyuran Bitlo, Bitlo Crypto Fund (BCF) ile birlikte zihin aşamasında, geliştirilmekte olan ya da yeni ürünleşmiş erken safha projelere yatırım yapmayı hedefliyor.

Bitlo Crypto Fund ile birlikte kripto sektöründeki yetenekli girişimcilere yardım olup, bedel yaratan ürün ve hizmetlerin hayata geçirilmesine katkı maddesi sağlanması planlanıyor. Bitlo'nun web sitesinde yer alan bilgilere kadar Bitlo Crypto Fund ile birlikte 2021-2022 yılları arasında en fazla 10 firmaya yatırım yapılacak.

Yatırım miktarı 250 bin TL ile 1 milyon TL aralarında olacak

Girişimlere yapılacak olan birincil yatırım, projenin ihtiyacı doğrultusunda 250 bin TL ile 1 milyon TL olacak. Kısacası girişimlere yapılacak olan ilk yatırımın maksimum 1 milyon TL olacağını belirtelim. Erken faz firmalar için yapılan yatırımdan sonraki yatırımlar, bir öncekinin en fazla 4 katı olacak şekilde yapılandırılacak.

Bitlo Crypto Fund ile bir işyeri için ise toplamda azami 5 milyon TL yatırım yapılacak. Bitlo Crypto Fund ile birlikte mali teknolojiler (Fintech) ve kripto alanındaki projelere yatırım yapılacağını da ekleyelim.

Fon ile birlikte keza yerli keza de tanıdık olmayan girişimlere yatırımlar yapılacağını da paylaşalım. Fon ile yapılacak olan yatırımların azami yüzde 80'ini yerli girişimlere yapılacak. Dilerseniz Bitlo Crypto Fund'a buradan başvurabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/15/bitlo-dan-erkan-asama-projelere-yatirim-yapmak-icin-yeni-fon-bitlo-crypto-fund