Bir zamanların popüler telefon markası BlackBerry, 5G teknolojili yeni model ile geliyor. Marka, Onward Mobility bir uçtan bir uca akıllı telefon piyasasına dönüş yapacağının sinyalini verdi. Blackberry, Android cihazların ve iPhone’un cereyan haline gelmesiyle önceliğini kaybetmişti. Oldukça popüler olan telefonlarda BBM isimli bir anlık mesajlaşma uygulaması vardı. Bu özellik, markayı diğer telefonlardan bir adım öne çıkarıyordu. Ancak zamanla şirket, kan kaybetmeye başladı.

Yakın zamanda yeni bir model geliyor mu?

Blackberry 5G’yle ilgili yeni bilgiler

Blackberry 5G sessizliğini bozan gelişme

Efsane marka BlackBerry’nin kendi ürettiği son akıllı telefon 2015 yılında piyasaya sürdüğü Priv idi. Bundan sonradan şirket, adını ve yazılımını başka üreticilere lisansladı. OnwardMobility, telefon üretmek için lisansı bölge en son şirket oldu. Derhal OnwardMobility’nin atılımları ile yeni gelişmeler gündeme geldi.

Blackberry 5G özellikleri

Son olarak grup, BlackBerry markalı bir 5G telefonu piyasaya sürmeye yakın görünüyor. OnwardMobility, geçtiğimiz sene Ağustos ayında BlackBerry ile bir lisans ortaklığı kurduğunu duyurdu. Buna kadar, 2021’in birincil yarısında bedensel klavyeli bir telefonu piyasaya sürecek.

Lakin hâlâ bir sükunet etken diyebiliriz. Çünkü bu noktada 2021’in yarısından fazlasına geldik bile. Üstelik her yerde bir ürün bir yanlamasına, zeki telefon hakkında fazla az data ortaya çıktı. Oysa bugün şirket, yeni bir telefonun nihayet yolda olabileceğini bildiren bir programı başlattı. OnwardMobility, telefonla ilgili güncellemeler için esasen bir e-posta bülteni olan ‘Ön Teslim Programı‘nı duyurdu.

Aslında program genel halktan önce belirlenmiş bir kesime karşın olacak. Mahsul, özellik ve kullanılabilirlik güncellemelerini alabilecek ortaklar ve hayranlar için bir abonelik listesi. Onward Mobility’nin web sitesindeki sayfa, bu birey ve kuruluşların ilk elden girdi sağlayabileceğini açıkladı. Ayrıca özellikleri ve işlevleri etkileyebileceğini de belirttiler.

Form, telefonla hangi mobil ağları kullanmak istediklerini ve kaç tane telefon satın almayı planladıklarını soruyor. OnwardMobility, yeni BlackBerry 5G telefonu için herhangi bir tarih ise vermedi. Eğer telefon satın almak istiyorsanız artık OnwardMobility’ye e-posta adresinizi verebilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/blackberry-5g-akilli-telefon-geliyor