Blockchain Talks naklen yayın serimizin dördüncü bölümünde "2023'te Web3 yatırım dünyasını neler bekliyor?"  sorusunu yanıtlamıştık. naklen yayın serimizin beşinci bölümü ise 6 Nisan Perşembe günü saat 11.00'de gerçekleşecek.

Blockchain Talks'un beşinci bölümünde "Web3'te Venture Builder modeli ve Web3 Native almak" konularına odaklanacağız. Web3'te Venture Builder modelini ve Web3 Native olmak konusunu alanında uzman isimler ile birlikte canlı yayınımızda derinlemesine konuşacağız.

Konuşmacıları aralarında Paribu Ventures direktörü Utku Dördüncü ve Inverter Network Initiator'ı Yüksek Dağ Ergin'in yer aldığı serimizin beşinci canlı yayını Webrazzi'nin içerikten sorumluluk sahibi genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Web3'ün popülerliğinin artması ile birlikte bu alanda hizmet veren girişimlere yapılan yatırımlarda da manâlı bir artma yaşandığını ve Web3 yatırımları konusunda laf sahibi edinmek isteyen Paribu'nun geçtiğimiz Ocak ayında Paribu Ventures'ı duyurduğunu da hatırlatalım. 

Canlı yayınımızda Web3'te Venture Builder modeli ve Web3 native kavramıyla ile ilgili böylece fazla manâlı detayı bulabilirsiniz. 6 Nisan Perşembe günü saat 11.00'de yine görüşürüz!

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/03/31/blockchain-talks-5/