2015 yılında kurulan ve “Dağ” ve “BÖRÜ” gibi büyük yapımlara imza atan CaglarArts Insignia İş Ortaklığı, Capital Block ile imzalanan 3 takvim meslek birliği anlaşması ilk arzını duyurmaya hazırlanıyor. BÖRÜ markasının ilk NFT koleksiyonları ve koleksiyonerlere verilecek diğer hediyeler belirlendi. Yakında çıkacak olan BÖRÜ 2039 serisinin ışığında bir dizi NFT'yi de kapsayacak olan bu NFT'ler, 2039 yılının doğal fütürizmine ve BÖRÜ klasik serilere dayanacak. BÖRÜ NFT serisi arzına, 16 Aralık'ta piyasaya sürülecek 1/1 özel NFT ile başlanacak.

NFT olarak hazırlanan 1 adet benzersiz, 3 boyutlu animasyonlu Kurt Kafası, 1 hafta her tarafında açık artırma usulüyle talep edilecek. Açık artırmayı kazanıp bu NFT'yi bölge kişisel tasarım bir heykel armağan edilecek. Hem açık artırmayı şampiyon kişinin adı, son bölümdeki bir sahnede de geçecek ve credit bölümünde kendisine teşekkür edilecek. 10 adet birbirinden bambaşka pack shots (5-10 saniyelik hareketli animasyon) 1. birim yayınlandığı akşam NFT olarak talep edilecek.

Alıcılar posterlerin maddesel kopyalarını da Alper Çağlar imzalı olarak alacaklar. Bu 10 birey keza dizi setine ağırlama edilip seti gezebilecekler Son olarak; dizide önemli rollere sahip 4 ana karakterin farklı illüstrasyonları 10 bambaşka NFT paketi olarak talep edilecek. Bu NFT'leri bölge 10 kişi, 4 oyuncu ile birlikte bir online AMA (Ask Me Anything) seansı gerçekleştirecekler. Keza dizi setinden 10 parça fiziki eşyanın da sahibi olacaklar.

Serinin yaratıcısı Alper Çağlar, konuyla ilgili olarak “Biz, içerikleri için özel bir koleksiyon yayınlayan dünyadaki birincil franchise serisiyiz. NFT'lerimiz görsel kimlikle ve daha da önemlisi hayranlarımızın en sevdiği karakterlerle doğrudan ilişkili. BÖRÜ, defalarca, kalite için sarf ettiğimiz çabaları takdir eden toplumun bütün katmanlarından özel bir hayran kitlesine sahip oldu. böylece, şimdiye kadarki en yüksek izleyici reytingine sahip dünyaca ünlü Türk aksiyon dizisi olmaya devam ediyor. Bu özel tasarımlar, kişilik kadrosunu betimleme edecek ve daha nadir varlıklara genişleyecek. NFT kreasyonlarımızın, bizi milletlerarası tanınırlığa iten ve bize Türk film yapımında çığır açanlar öncüler olma ayrıcalığını bahşeden vefalı hayran kitlesi ile daha da cana yakın bir ilişkiye yol açacağı için fazla heyecanlıyım” dedi.

BÖRÜ 2039, Aralık ayı sonunda BluTV'de seyirciler ile buluşacak.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/26/boru-nun-nft-iceriklerinin-uretilmesi-icin-caglararts-insignia-is-ortakligi-ile-capital-block-is-birligi-yapti