Revo Capital'ın vasıta onarımı için "şimdi al, sonra öde" (BNPL) çözümü sunan Bumper'a yatırım yaptığını geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Revo Capital'ın liderliğinde gerçekleşen A serisi yatırım turunun detayları ise bugün karşımıza çıktı.

Bumper göre aktarılan bilgilere göre teşebbüs, A serisinin ek yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı. Revo Capital'ın liderliği ile gerçekleşen yatırım turuna katılan diğer firmalar ise ABD merkezli Autotech Ventures ve Jaguar Land Rover'ın yatırım kolu olan InMotion Ventures.

Hatırlatmak icabında Bumper, A serisinin ilk yatırımını geçtiğimiz yılın Haziran ayında almıştı. İlk etapta 12 milyon dolar yatırım bölge Bumper, 30 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte A serisi yatırım turunu 42 milyon dolar ile kapatmış oldu.

Alınan 30 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Bumper girişiminin bugüne değin aldığı toplam yatırım ise 101 milyon doları aşmış durumda. 2013 yılında Jack Allman ve James Jackson kadar Londra'da kurulan Bumper, yukarıda da belirttiğimiz üzere araç onarımı yapan kuruluşlar için bir ödeme platformu olarak hizmet veriyor.

Bumper'ın müşterileri aralarında Volkswagen Group, Ford, Jaguar Land Rover ve Nissan gibi kayda değer markaların yer aldığını da ekleyelim. Bilhassa Birleşmiş Krallık pazarında epeyce güçlü bir konumda yer alan Bumper, pazarın yüzde 70'ine etken durumda.

Birleşmiş Krallık'ın yanı sıra İrlanda, İspanya ve Almanya'da da aktif olarak hizmet veren Bumper'ın toplamda 4 bini aşkın bayi ve tamirhane ile partnerliği de bulunuyor. Bumper, aldığı yeni yatırım ile birlikte Hollanda, Almanya ve İspanya gibi manâlı Avrupa pazarlarında büyümeyi hedefliyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/12/02/bumper-a-serisi-yatirim-turunda-30-milyon-dolar-yatirim-aldi