2006'dan bu yana Microsoft Türkiye bünyesinde farklı alanlara yönlendirilmiş görevler üstlenen Cavit Yantaç, Microsoft Türkiye Tip Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2006 yılında Teknoloji Çözüm Uzmanı olarak Microsoft Türkiye'ye katılan Cavit Yantaç, 2009 yılında Çözüm Satmak Ekibi Yöneticiliğini üstlendi. Microsoft Türkiye Yazılım Geliştirme Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunun arkasında Microsoft'un kurumsal çözümlerinin Türkiye çapındaki kurumlara satışını yapan ekibi idare eden Yantaç, son dört senedir Microsoft'un dünya çapındaki büyük ulus kurumlarından sorumlu Teknik Program Yönetimi Direktörü olarak çalışıyordu.

Cavit Yantaç, bu pozisyonda Avustralya'dan İngiltere'ye değin geniş bir coğrafyada suni akıl, makina öğrenimi, büyük data, kurumlar arası tehlikesiz bilgi paylaşımı gibi alanlarda reformcu projeler geliştiren bir ekibin yöneticiliğini üstlendi.

Cavit Yantaç, Microsoft'a katılmadan önce Nexum Boğaziçi firmasında danışmanlık ve idare yaptı. University of Georgia'dan MBA ve Boğaziçi Üniversitesi'den İşletme Bölümleri mezunu olan Cavit Yantaç, bununla birlikte Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA Programı'nda ve Data Üniversitesi Bilişim Hukuku Enstitüsü'nde Yüksek Lisans dersleri veriyor.

Cavit Yantaç, 2017'de ilk olarak düzenlediğimiz Webrazzi Developer konferansımızda da sahne almıştı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/04/05/cavit-yantac-microsoft-turkiye-musteri-deneyimi-genel-mudur-yardimcisi-olarak-atandi