Meşhur komedyen Cem Yılmaz'ın NFT dünyasına girdiği haberini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Çizimlerini NFT pazar yeri OpenSea'de satışa sunan Cem Yılmaz, kendi adına çözülmüş hesabın linkini Twitter üzerinden paylaşmış; “CEMYILMAZMCMLXXIII” isimli NFT koleksiyonunun ilk parçasını (000001KIZ) 1 WETH fiyatla listelemiş ve 7 gün baştan başa devam edecek bir açık artırma başlatmıştı.

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde ise Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla garip bir yeniliğe de imza atmış ve NFT'lerinin satışı için öbür bir pazarlama stratejisi seçmişti. Bu kapsamda Cem Yılmaz, NFT olarak sunduğu ikonlardan herhangi bir rengine sahip olan şahısların, ne zaman nerede isterlerse gösterilerine 2 kişilik davetiye kazandığını söyledi. Yılmaz, siyah beyaz olan ikon sahibinin ise ömür boyu bitmiş 2 karakter kombineye sahip olduğunu belirtti. Bütün bunların yanı sıra Cem Yılmaz'ın NFT koleksiyonu da genişlemeye başladı.

Teşekkürler. Ömürboyu 2 kişilik davetiyeniz uğurlu olsun :) https://t.co/WGSw9oy4mj

— Cem Yılmaz (@CMYLMZ) October 12, 2021

Acilen ise Cem Yılmaz'ın OpenSea'de yer alan NFT eserlerinden üçünün satıldığı bilgisi paylaşıldı. Yılmaz'ın "000001KIZ", ad eseri için 6 ethereum, yani yaklaşık 21 bin dolar, "CYHEAD000001 INKAR" ve "CYHEAD000005 NAVY" isimli diğer 2 çizimi için ise toplamda 1,03 ethereum, yani takriben 3 bin 500 dolar ödendi. Cem Yılmaz, eserlerini satın alan Okan Uçkun, Rıza Selçuk Transparan ve "Whisky Bath" isimli kullanıcılarına Twitter hesabı üzerinden teşekkür etti. 

Cem Yılmaz'ın OpenSea'deki profiline baktığımızda NFT eserlerine teklifler gelmeye devam ettiğini görüyoruz. Yılmaz'ın diğer eserlerinin ne kadara satılacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/13/cem-yilmaz-in-uc-nft-eseri-yaklasik-25-bin-dolara-satildi