Aksoy Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aksoy, SBS’in kendi Ar-Ge ekibi ile ürettiği ürünlerinin Türkiye genelinde bin noktada satışa sunulacağını söyledi. 


Mobil cihaz aksesuarlarında Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Aksoy Bilişim, İtalyan üretici SBS’in Türkiye distribütörü oldu. Konu ile ilgili bilgi veren Aksoy Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aksoy, akıllı telefonlar için pilden şarj aletine, kablodan kulaklığa kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip SBS markasını tüketicilerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 
1994 yılında kurulan SBS’in trendleri ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyerek kendi Ar-Ge ekibi ile üretim yaptığını belirten Aksoy, “Alanında Avrupa’nın tek bağımsız üreticisi olan SBS’in portföyünde yaklaşık 2 bin farklı ürün yer alıyor. Markanın Türkiye’deki tek distribütörü olarak, bu ürünlerin Türkiye genelindeki bin noktaya dağıtımını gerçekleştireceğiz. Avrupa ile kıyaslandığında daha uygun fiyatlarla satışa sunulan ürünlerin akıllı cihaz kullanıcılarının ilk tercihi olacağına inanıyoruz” dedi.