Türk hamamına rakip olacak Çin malı portatif ev tipi saunalar ve taşınabilir tek kişilik geleneksel sauna modelleri China Homelife Turkey fuarında binlerce ürün ile birlikte yer alacak. Sauna zevkini evinde yaşamak isteyenler, zayıflarken toksinlerinden arınmak ve bütün günün yorgunluğunu sauna merkezlerine gitmeden evinde atmak isteyenlere sunulan portatif saunalar, sağlık ve güveni aynı anda sunuyor.

Dünyada Avrupa, Orta Doğu, Güneydoğu Asya, Güney Kore ve Japonya gibi birçok ülkeye ihraç edilen HEFEI SMARTMAK CO marka saunalar China Homelife Turkey Fuarı ile artık Türkiye’de. Uluslararası güvenlik sertifikalarına sahip, mükemmel satış sonrası hizmetleriyle dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiren HEFEI SMARTMAK CO markası, saunalarının yüksek enerji tasarrufu sağlamasıyla da fark yaratıyor. 

Sauna’nın faydaları arasında başta gelen zayıflamaya katkısıdır. Saunada terleme vücudun gevşemesini sağlar, terlemeyle birlikte hem deri üzerindeki toksinler temizlenir, hem içerideki zararlı kimyasallar terleme yoluyla dışarı atılır. Saunada terleme ayrıca cilt sağlığına faydalıdır. Sauna kas sağlığına da faydalıdır, kaslardaki yağ oranının dengelenmesini sauna terlemesi sağlayabilir. Ayrıca sauna stres atmayı sağlar. Kasların gevşemesini sağlayan sauna terlemesi, haliyle sinir ve ruh sağlığına katkıda bulunur.