Dijital mutasyon alanında faaliyet belirten teknoloji şirketi Commencis, pandeminin başlangıcından beri uyguladığı  uzak çalışma modelini yaz döneminde yeniliyor. Şirket, Commencis Yaz Kampüsü adı altında yepyeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.

Haziran - Eylül 2021 döneminde gerçekleşecek olan Commencis Yaz Kampüsü programı,12 hafta sürecek. Şirket bu yenilikçi programıyla, egzersiz ortamını tatil köyüne taşıyor. Commencis çalışanları, Bodrum'da yer alan Hapimag Resort Sea Garden tatil köyünde, her şey dahil konseptiyle uzak çalışırken, aileleri ve yakınlarıyla tatil yapabilecek.

Üstelik yaz aylarında, Commencis'te staj yapan stajyerler de Commencis Yaz Kampüsü programından faydalanabilecek. Bu programın, Commencis çalışanlarını sosyal mesafeye uygun bir ortamda bir araya getirmeyi ve  şirket kültürünü yaşatmayı amaçladığını söyleyebiliriz.

Commencis'e katılmayı düşünenler için Senior Business Analyst, Backend Engineer, Senior Backend Engineer, Customer Success Manager, Project Manager, DevOps Engineer gibi açık rollerden bahsetmekte avantaj var.

Görünen o ama; hazırladığı raporlarla böylece çok alanda trendleri yakından peşine düşüp takip eden Commencis, yeni dönemde popüler olacak çalışma trendlerini de yakalamış durumda. 

Delloitte Insights'ın hazırladığı 2021 Global İnsan Kaynakları Trendleri Raporu, zindelik odağı ile işin her yerde tasarımına geniş olarak yer verdi. Raporda, zindeliği uygulamaya olasılık sağlayacak çalışma alanları tasarlamanın önemine dikkat çekildi. Commencis Yaz Kampüsü, bu yaklaşımın en iyi örneklerinden biri. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/06/01/commencis-in-uzaktan-calismayi-tatil-koyune-tasidigi-konsepti-yaz-kampusu