Haziran ayında, Webrazzi olarak Facebook ile yeni bir naklen yayın serisine başlamış ve tüm detayları sizlere aktarmıştık. Bir vakit için ara verdiğimiz Facebook Tech Talks'un yeni ve üçüncü oturumunun başlığı ise "Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği".

Bu oturumda geleceğin bağlantı teknolojileri ve bu teknolojilerin hayatımızı nasıl etkilediği, 5G dilekçe ve çalışmalarından örnekler, Türkiye'nin 5G hazırlıkları ve altyapı durumu, Facebook'un EMEA bölgesinde temas konusunda çalışmaları, Facebook'un tüketici erişimini dijitalleştirme çabası gibi konuları ayrıntılı bir şekilde irdeliyoruz.

Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği adlı oturumumuzun moderatörlüğünü de bir önceki yayınlarda olduğu gibi Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Tanrısal üstleniyor; konuklarımız ise Facebook Uluslararası İş Geliştirme ve Operatör İş Birlikleri Başkan Yardımcısı Marc Sommer ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Gemici.

İyi seyirler!

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/30/connectivity-baglantinin-yeni-boyutu-kuresel-etkisi-ve-gelecegi-canli-yayin