Yılların efsane oyunu Counter-Strike, halen piyasaya meydan okumaya devam ediyor. Milyonlarca oyuncu kitlesine sahip ve tarihin en iyi FPS oyunlarından biri olan CS’nin son oyunu Global Offensive yeni bir güncelleme aldı.

27.07.2021 Sürüm adıyla yayınlanan CS:GO’nun yeni güncelleme paketi, bir takım istikrar iyileştirmelerinin yanı sıra bazı hareket işlevlerinde de düzeltmeler sağlıyor. İşte yeni gelen sürüm ile birlikte yapılan iyileştirmeler;

Valorant rekor kırdı! CS GO geride kaldı!

CS:GO yeni sürüm ile birlikte daha istikrarlı

Haritalarda; Calavera eklendi, Kapılara doku eklendi ve konstrastı artırıldı. Merdivenleri, T şekline getirebilmek için düzlendi. Piksel boşlukları için değişik düzetmeler yapıldı. Bunlara ek olarak kararlılık iyileştirmeleri gerçekleştirildi.

CS:GO

CS: GO’nun blog sitesinde bulunan bildiriye göre yeni yayınlanan güncelleme ile birlikte oyuncular artık piksel boşlukları ile karşılaşmayacak. Yapılan ayarlama baştan sona bunlar ayrım edilmeyecek derecede iyileştirildi.

Hem yapılan kararlılık iyileştirmeleri bir uçtan bir uca oyunun her sistemde daha stabil ve bereketli çalışması hedefleniyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında oyuna yeni eklenen Calavera haritası da yeni sürüm ile birlikte daha iyi ayla getirildi.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/counter-strike-global-offensive-guncellendi