30 yılı aşkın sektör deneyimi ile Türkiye’nin önde gelen kuruluşların dijital ihtiyaçlarını karşılayan ve teknoloji danışmanlığını üstlenen E-Data Teknoloji, Çin pazarının lider 3D printer üreticilerinden Creality’nin resmi distribütörü oldu.

Bu meslek birlikteliğinin öne meydana çıkan ilk ürünü Creality’nin birkaç ay önce piyasaya sürdüğü model, Sermoon D1.

Creality 3D Sermoon özellikleri ile neler sunuyor?

Alüminyum çerçevesi ve şeffaf yan panelleri ile şık bir tasarıma sahip olan Sermoon D1 birincil görüşte profesyonel bir printer olduğunu kullanıcıya hissettiriyor. Tamamen metal çerçeveye sahip olması sağlamlığını artırırken, şeffaf yapısı tamamen tüm zorlama sürecini dıştan rahatlıkla görüntülemek mümkün.

280 x 260 x 310 mm boyutlara sahip olan 3D yazının enerji kaynağı, akışkan gerilimler ile ahenkli çalışabiliyor. Bu sayede elektriğin stabil olmadığı bölgelerde de çalışması sağlanırken, mümkün bir tehlike durumunda kendini korumaya alabiliyor. Yazdırmaya kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

3D yazıcıların ortaya çıkardığı ses ara sıra kullanıcıları rahatsız edebiliyor. Bu konuda yoğun bir çalışma yürüten Creality’nin kendi bünyesinde geliştirdiği sessiz 32-bit anakart, sessiz step sürücüleri ve az kalsın kapalı yapısı baştan sona Sermoon D1’in gürültüsüz bir cihaz olmasını sağlıyor.

4.3 inç büyüklüğünde renkli dokunmatik ekrana sahip olan 3D yazıcı, filament kırıldığında ya da bittiğinde baskının durdurulmasını ve modelin bozulmasını önlüyor. Tablanın zahmetsizce hareket ettirilebilmesi için düğmelere sahip.

1000’den fazla çalışanı ve 50 bin metrekarelik üretim tesisine sahip Creality’nin merkez ofisi Çin, Shenzhen’de bulunuyor. Şirketin Beijing, Shanghai, Wuhan ve Chengdu’da şubeleri var. Creality ürünleri bugün Çin’de üretilip arasında Fransa, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Rusya, Birleşmiş Krallık, Almanya, Singapur, Darı ve Hindistan’ın yer aldığı 100’den fazla ülkeye ulaşıyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/creality-3d-yazicilar-artik-turkiye-pazarinda
Yorumlar

Kategori Haberler