Yedi yıldır Alibaba.com'un Türkiye Ülke Müdürü Cüneyt Erpolat, geçen seneyi hem garip ayrıca oldukça öğretici bir sene olarak tanımlıyor. Geçen bir yılda iş yapmanın, jurnal operasyonları yürütmenin öbür ayrı yollarını keşfedip uygulamayı her zaman beraber öğrendiğimizi anlatıyor.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Cüneyt Erpolat, kariyeri boyunca yüksek teknoloji sektöründe ödev aldı. 1997 yılından bu yanlamasına Xerox, Microsoft, Avea ve GRENKE gibi uluslararası şirketlerde farklı alanlara yönlendirilmiş idareci pozisyonlarında çalıştı. Edindiği deneyim ışığında teknoloji sektöründe dört konu başlığının öne çıkacağını düşünüyor. Bu başlıklar arasında şunlar yer alıyor:

Sensor teknolojileri Diagnostik teknolojileri Virtual Reality (Sanal Gerçeklik) Kişiselleştirilmiş e-ticaret

Bu yıl göz önünde bulundurulması gereken konu: Mekandan özgür

"2021'den fazla beklentim değil, daha fena olmasın yeter (gülüyor)" diyerek 2021'den beklentisini ise epeyce minimal düzeyde tutuyor. Ona tarafından girişimcilerin bu yıl mutlaka göz önünde bulundurması gerekenler ise mekandan bağımsızlık, ölçeklenebilirlik ve uygunluk...

2020'de sevdiği film: Green book

Geçen yıl en sevdiği kitap, Matthew Walker'ın Neden Uyuruz'u olmuş. Çünkü kitabın uyku dinamiğini anlatmakla birlikte aslında çoğu başka bağlı etkisini de fazla kavranabilir ve şekilde açıkladığını düşünüyor. Bunu da pratik önerilerle desteklediğini söylüyor. En sevdiği film ise doğrusu yaşanmış bir hikayeden yola çıkan dönemin meşhur Afro-Amerikan müzisyenin hayatını anlatan Green Book olmuş. Çünkü filmin hayatın içinden olmasının kıymetli kıldığını belirtiyor. Cüneyt Erpolat'ın en sevdiği şarkı ise Mark Knopfler'ın Broken Bones'u imiş.

Bu sene almayı planladığı teknolojik cihazlar: Kulaklık ve Hoparlör

Bu şarkının çok başarılı, sade lakin akılda daimi olduğunu düşünüyor. 2021'de almayı planladığınız iki teknolojik cihazın ise kritik müzik dinleme yerine getirmek için referans kablolu kulaklık ve outdoor bluetooth hoparlör...

Kaynak: webrazzi.com