Bulut depolama çözümü için çoğu sistem karşımıza çıkıyor. Bu hizmetler arasında dikkat çeken HPE Greenlake’i anlattığımız video ile karşınızdayız. Dilersiniz lafı uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım.

HPE Greenlake hakkında data: https://bit.ly/3gU8ic0

Bilgi Birikim Sitemleri (BBS) ile HPE meslek ortaklığıyla gelen HPE Greenlake, firmalara ve şirketlerde çalışan uzmanlara hitap ediyor. Verilere zahmetsizce varmak ve işleme imkanı sunan hizmet, işin güvenlik tarafını da atlamıyor.

Greenlake, müşterilere kendi data merkezlerinde, özel bulutlarını sağlıyor. Keza sistemlerin yönetimi, firmware güncellemeleri ve bakım destek hizmetleri sunuluyor.

Sistem, genel amaçlı bilgi operasyon ihtiyaçlarınızdan, yüksek performans gerektiren işlemlerinize kadar bütün gereksinimleri karşılıyor. Keza ek kapasiteye ihtiyaç duymanız halinde kolayca daha pozitif alana ulaşabilirsiniz.

Öteki yana Greenlake’in maliyeti firmalara menfaat sağlayacak unsurlardan biri oluyor. Hizmet, aylık taksitler halinde ve başvuru başına ödeme yapabileceğiniz bir sisteme sahip.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/depolama-sorununa-cozum-hpe-greenlake
Yorumlar