Günlük yaşantımızın en önemli parçalarından biri haline gelen mobil uygulamaları incelemeye  kaldığımız yerden devam ediyoruz. Mobil uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise dijital bir spor uygulaması olarak hizmet veren ULive.

Indoor Cycle odaklı grup dersi stüdyosu olarak kurulan Urban Riders'ın dijital fitness uygulaması olan ULive, özellikle pandemi döneminde popülerlik kazandı. Kullanıcılarının evlerinden spor yapmalarına olanak karşılayan ULive, içinde programlar, antrenmanlar ve canlı yayınlar barındırıyor.

ULive'ın içerik sunduğu kategoriler aralarında ise cycle, bUUt, yoga, pilates, abs, stretch, strength, cardio bUUt ve mobility yer alıyor. Kullanıcıları aralarında bir etkileşim yaratabilmek namına topluluk sekmesine de sunan ULive, kullanıcıların birbirlerini takip edebilmelerine de ihtimal sağlıyor.

Oldukça süratli bir şekilde gelişen ULive'ın geçtiğimiz yılın Ağustos ayında TechOne VC ve twozero Ventures liderliğinde, İzzet Zakuto ve Ozan Çağlar İnaç'ın da dahil olduğu yatırım turunda 3,8 milyon dolar değerleme üzerinden 350 bin dolar yatırım aldığını da hatırlatalım.

Bedava içeriklere sahip olsa da ULive uygulamasında bulunan içeriklerin büyükçe bir kısmına ödenti ödenerek ulaşılabiliyor. Ayrıca iOS hem de Android platformlarında mevcut durumda olan ULive'ın takvim ücreti ise 159 TL. Dilerseniz ULive uygulamasına Android için buradan, iOS için ise buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/10/dijital-fitness-uygulamasi-ulive-uygulama-inceleme