Discord son zamanlarda kendini aştı ve minik arkadaş gruplarını buluşturmak yerine topluluklar yarattı. Bundan Böyle bir sosyal medya uygulaması halini bölge platforma bir süredir beklenen nitelik nihayet geldi.

WhatsApp için senelerdir beklenen nitelik geldi!

Discord için “başlık” özelliği yayımlandı

Discord’a geçen sene mesaj yanıtlama özelliği eklenmişti. Bilhassa büyük Discord sunucularında mesajlar birbirini takip edemediği için bir kullanıcıya yanıt vermekte bu özellik yararlı olmuştu. Bu nitelik bir adım öteye taşındı ve Discord’da başlıklar özelliği kullanıma sunuldu. İngilizce “Thread” olarak da adlandırılan özellik tamamen bir mesajın aşağıda tartışma başlatarak karmaşayı önleyebilirsiniz.

Nitelik sohbette böyle görünüyor

Güncelleme, Discord’un bulunduğu bütün platformlarda yayımlandı. Uygulamanın güncel olduğundan kesin olup özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz.

Discord pandemi her tarafında sınırlarını aştı

Ilk Önce oyunculara hitap eden bir sesli görüşme yazılımı olan Discord, zamanla bir platform halini aldı. Özellikle pandemi boyunca dağıtılmış görüşme ihtiyaçları için bir merkez halini aldı. Discord son güncellemelerinde insanların toplulukları keşfetmesini istediğini belirlenmiş ediyor. Öncelerden yalnızca arkadaşlarınızla konuşmak için kullandığınız platform olan Discord, bundan böyle arkadaşlarınızı bulacağınız platform halini elde etmek istiyor.

Discord

Epic Games Store’da geçen ay ücretsiz Discord Nitro dağıtılması bizim için kayda değer bir jest olmuştu. Skype ve TeamSpeak hala Discord ile rekabet etse de farklı alanlara yönlendirilmiş eksikliklerinden ötürü oyuncuların gözüne giremeyebiliyorlar.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/discord-beklenen-ozellik-geldi