Discord son zamanlarda kendini aştı ve minik arkadaş gruplarını buluşturmak yerine topluluklar yarattı. Bundan Böyle bir sosyal ağ uygulaması halini bölge platforma bir süredir beklenen nitelik nihayet geliyor.

WhatsApp için senelerdir beklenen özellik geldi!

Discord için “başlık” özelliği duyuruldu

Discord’a geçen sene mesaj yanıtlama özelliği eklenmişti. Bilhassa büyük Discord sunucularında mesajlar birbirini peşine düşüp takip edemediği için bir kullanıcıya yanıt vermekte bu nitelik yardımsever olmuştu. Acilen ise bu özellik bir adım öteye taşınıyor ve pek çok platforma gelen başlık özelliği Discord’a da geliyor. İngilizce “Thread” olarak da adlandırılan nitelik tamamen bir mesajın aşağıda ağız dalaşı başlatarak karmaşayı önleyebiliyorsunuz.

Özellik sohbette böyle görünecek

Özelliğin yarın yayımlanacak güncellemede bulunması planlanıyor. Discord’u aktüel tutmayı unutmayın.

Discord pandemi baştan başa sınırlarını aştı

Ilk Kez oyunculara hitap eden bir sesli görüşme yazılımı olan Discord, zamanla bir platform halini aldı. Bilhassa pandemi her tarafında değişik görüşme ihtiyaçları için bir merkez halini aldı. Discord son güncellemelerinde insanların toplulukları keşfetmesini istediğini muhakkak ediyor. Öncelerden sadece arkadaşlarınızla konuşmak için kullandığınız platform olan Discord, artık arkadaşlarınızı bulacağınız platform halini edinmek istiyor.

Discord

Epic Games Store’da geçen ay ücretsiz Discord Nitro dağıtılması bizim için kayda değer bir jest olmuştu. Skype ve TeamSpeak hala Discord ile rekabet etse de dağıtılmış eksikliklerinden ötürü oyuncuların gözüne giremeyebiliyorlar.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/discord-beklenen-ozellik-geliyor