2015 yılında çıkış yapan Discord, altıncı yaşına girdi. Altı yılda oyunculara yönelik bir irtibat servisi sunulmasında başarılı olduklarını söyleyebiliriz. Discord’un özel bir e-posta listesi olan Hypesquad bültenine abone olanlar, Discord’un yeni logosu ile karşılaştı. Yeni logoda radikal değişiklikler göremesek de daha minimalist bir tasarım anlayışının yansıtıldığını söyleyebiliriz.

Yeni logoda ayrı bir yazı tipi kullanılmış ve gamepad vektörü daha minik bir hal almış. Altıncı yılı kutlayan e-postada Discord’un 150 milyon kullanıcısının olduğu da vurgulanmış.

Servis, geçen yıldan beri getirdiği güncellemeler ile ayrı tasarımlar deniyor. Başvuru Formu içerisinde aydınlık temanın iyileştirilmesi gibi yeniliklerle karşılaştık. İlerleyen dönemde daha fazla tasarımsal değişikliğin geleceği de söyleniyor. Yayımlanan altıncı yıl duyurusunun tam haline buradan ulaşabilirsiniz.

Discord, PlayStation platformuna da geliyor

PC ve mobil için Discord epey yaygın olsa da konsollar kendi sesli irtibat servislerini sunmakta. Sony, PlayStation Network altyapısı ile bunu sağlıyor. Geçenlerde Sony’den yatırım aldığını duyuran Discord, bu gelişmeyle birlikte 2022’de Discord’un PlayStation konsollarda kullanılabileceğini de duyurdu.

Sizler Discord’un yeni logosu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/discord-logosunu-degistirdi-iste-yeni-hali
Yorumlar