Ağırlıklı olarak belgesel türündeki yapımlarıyla tanıdığımız Discovery Plus yapımları bugünden itibaren BluTV kataloğuna eklendi. Bu kapsamda Gold Rush, 90 Day Fiance, Dr. Pimple Popper ilk olarak edinmek üzere yüzlerce içerik BluTV’den izlenebilecek. Halihazırda üyeliği bulunanların bu yapımları izlemek için ekstra ödenti ödemeleri gerekmeyecek.

discovery plus blutv

Discovery Plus içerikleri BluTV’nin ana sayfasında.

BluTV’ye eklenen bazı Discovery Plus orijinal içerikleri:

– American Detective
– Estonia
– Bobby and Giada in Italy
– American Cartel
– Attack of the Murder Hornets

Yalnızca Türkiye’de değil bununla beraber yurt haricen da saygın kullanıcısı bulunan BluTV, gelişmeyi iki dilde duyurdu. “Stratejik ortağımız discovery+’ın içerikleriyle platformumuz büyümeye devam ediyor!” açıklamasını yapan şirket, tanıdık olmayan müşterileri için İngilizce olarak da bilgilendirme paylaştı.

Son 1 yılda yaptığı yatırımlarla adından laf ettirmeyi başaran BluTV, kendisine aralıksız yeni albeniler kazandırıyor. Türkiye’de yoğun bir popülaritesi bulunan Friends, Joker gibi yapımları bünyesine katan platform, Eurosport içeriklerine de konut sahipliği yaparak her türden izleyiciye hitap etmeye başladı. İçeriklerin tamamı aylık 19,90 TL aidat karşılığı izlenebiliyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/discovery-plus-blutv-ile-turkiye-de-yayina-girdi
Yorumlar