Discovery'nin ülkemizin önde gelen online video izleme platformu BluTV'ye yatırım yaptığını ve bu yatırımla beraber BluTV'nin yüzde 35 hissedarı olduğunu dün sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşılan yeni bilgilere kadar Twozero Ventures da söz konusu yatırıma katılmış.

Twozero Ventures yapılan yatırımla beraber BluTV'nin yüzde 2,77 hissedarı oldu. Böylece Twozero Ventures, Discovery ile birlikte BluTV'nin yatırımcıları arasına katılmış oldu. Yapılan yatırım miktarı veya değer biçme gibi finansal ayrıntı ise paylaşılmadı.

Aydın Doğan Yalçındağ liderliğindeki Blutv ekibinin medya sektörünün geleceğini her tarafta tanımlarken, 2020 yılında başlattıkları işlemi sonuçlandırarak birincil finansal yatırımcısı olmaktan kibir duyduklarını dile getiren Twozero Ventures Kurucu Ortağı Yiğit Arslan, Twozero Ventures olarak spor, medya ve ziyafet sektörlerinde büyüme aşamasındaki teknoloji girişimlerine yatırım yapmaya devam edeceklerini de paylaştı.

Yiğit Arslan, Discovery'nin BluTv'ye katılmasıyla birlikte bugüne dek gerçekleştirdikleri bütün yatırımlarda dürüst alanlara yöneldiklerini bir defa daha görmüş olduklarını da sözlerine ekledi. Hatırlatmak icabında Twozero Ventures, en son geçtiğimiz Kasım ayında Afiyet uygulaması MoovBuddy'ye yatırım yapmıştı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/01/20/discovery-ile-birlikte-blutv-ye-yatirim-yapan-twozero-ventures-sirketin-yuzde-2-77-hissedari-oldu/