İlk öncelikle şakadan geliştirilen kripto para birimi kısa sürede önemli değer kazanmıştı. Bunun üstüne Elon Musk ve Snoop Dogg gibi ünlü isimlerin yardım verdiği kripto para birimi, geçtiğimiz 4 ay içerisinde yüzde 7.000‘den pozitif layık kazanmıştı.

Bunun üstüne gündemden bir türlü düşmeyen kripto para birimine Goldman Sachs yatırım bankasından atama yapan kıdemli bir yöneticinin yatırım yaptığı ortaya çıktı. Idareci, ünlü isimlerinde takviye vermesinin ardından kısa sürede önemli kazanç elde etti.

EFinancialCareers tarafından yayınlanan habere kadar idareci yaptığı Dogecoin yatırımından yüzde 18 bin oranında ciddi bir gelir sağladı. Elde ettiği bu kazanç sonrası kısa sürede gündem olan Aziz McMahon isimli Goldman Sachs yöneticisi, işinden istifa ettiğini açıkladı.

goldman sachs dogecoin

14 yılın aşkın bir süredir Goldman Sachs için çalışan yönetici, kendisine yöneltilen soruları ise yanıtsız bırakmayı tercih etti. Fakat gelen bilgiler, yöneticinin elde ettiği kazancın milyonların üzerinde olduğunu iddia ediyor.

Bu gelişmenin üzerine geçtiğimiz günlerde izah etme yapan İngiltere Merkez Bankası yöneticisi Andrew Bailey akıllara geldi. Bailey yaptığı açıklamada, ”Kripto paraları sadece bütün paranızı kaybetmeye hazırsanız satın alın. ” demişti.

Kripto para piyasası yatırımcılara epeyce çekici gelse de içerisinde önemli bir tehlike barındırıyor. bu nedenle kripto para piyasası ile ilgili herhangi bir bilgisi olmayan kişilerin temkinli davranmasını öneriyoruz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/goldman-sachs-yoneticisi-dogecoin-den-zengin-olunca-isi-birakti
Yorumlar